Galaxy M40, cameră principală de 32 MP la spate și 16 MP față

856

De câteva zile știm că Samsung va fi lansa smartphone-ul Galaxy M40 în India pe 11 iunie la ora 18:00. Gigantul sud-coreean a dezvăluit deja că telefonul va avea un afișaj cu gaură Infinity-O, triple camera la spate și un procesor din seria Snapdragon 600. Acum avem câteva detalii cu privire la specificațiile camerei foto a viitorului smartphone.

Într-un interviu acordat site-ului indian 91Mobile, Asim Warsi, Senior Vice President – Smartphone Business, Samsung India a dezvăluit că Galaxy M40 va avea o cameră primară de 32 MP la spate. Pentru autoportrete, receptorul va fi echipat cu o cameră foto de 16 MP. Asim Warsi a menționat, de asemenea, că Samsung Galaxy M40, chiar dacă din categorie inferioară, va avea un preț de telefon pilot în jurul valorii de 20.000 rupii, aproximativ 258 de euro. Acest preț va fi cel mai mare pentru un telefon din seria Galaxy M.

Samsung Galaxy M40 posibil cu o baterie de 5.000 mAh

Din păcate, directorul executiv al Samsung India nu a dezvăluit alte detalii despre smartphone-ul Galaxy M40, care urmează să fie lansat. Potrivit informațiilor anterioare, Galaxy M40 va dispune de un procesor Qualcomm Snapdragon 675. Telefonul se spune că vine cu 6GB de memorie RAM și 128GB de stocare și sistemul de operare Android 9 Pie out of the box cu interfața One UI.

Telefonul inteligent se zvonește că are o baterie cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă. Este posibil să vină cu un ecran Infinity-O AMOLED de 6,3 inch și baterie de 5.000 mAh, dar sunt doar zvonuri. Samsung a folosit afișajul Infinity-O pe seria Galaxy S10 și Galaxy A60. Pe partea din spate, modelul Galaxy M40 pare să arate asemănător cu modelului Galaxy M30. Va avea o setare triplă a camerelor foto la spate, pe partea stângă sus și un senzor de amprente, tot la spate.

Rupia este moneda oficială în India. India antică a fost una dintre cele mai vechi țări emitente de monede din lume. Inițial rupia a fost o monedă din argint (rupiya) și a cântărit 11,53 grame. Rupia este numele comun pentru monedele din India, Indonezia, Maldive, Mauritius, Nepal, Pakistan, Seychelles, Sri Lanka.

Alte detalii despre acest smartphone Samsung au fost destul de bine ascunse până acum. Samsung Galaxy M40 va sosi la trei luni după lansarea lui Galaxy M30 în India. Seria Galaxy M a avut un succes nescontat în India, cu vânzări excelente din Galaxy M10 și Galaxy M20, cu stocuri epuizate imediat.

Samsung Galaxy M40 este confirmat deja că va fi lansat pe data de 11 iunie. Clienții vor putea cumpăra smartphone-ul pentru aproximativ 258 de euro în India. Acest preț va fi probabil mai mare în alte țări. Este posibil ca acest smartphone să ajungă și în România.