Samsung Galaxy M40 va fi la vânzare și în magazinele offline

889
Sursa Foto: via 91mobiles.com

Samsung Galaxy M40 este unul dintre cele mai accesibile telefoane cu triple-camera la spate și tehnologia Screen SoundCasting. Până acum M40 a fost vândut doar prin intermediul magazinelor online. În curând, conform 91Mobiles, Samsung Galaxy M40 va fi disponibil și în magazinele fizice din India.

Galaxy M40 va începe să fie vândut prin intermediul magazinelor Samsung și a distribuitorilor autorizați. Samsung Galaxy M40 a fost lansat luna trecută ca fiind unul dintre cele mai ieftine telefoane cu trei camere și tehnologia Screen SoundCasting. După lansare, Galaxy M40 a fost disponibil pe Amazon India și site-ul companiei Samsung de e-commerce. Telefonul vine într-o singură variantă de memorie RAM de 6 GB și de stocare de 128 GB, la un preț de aproximativ 260 de euro.

Galaxy M40 cu ecran de 6,3 inch full HD+ și Snapdragon 675

Avantajul acestui tip de vânzare în magazinele fizice este că utilizatori pot verifica și simți în mână smartphone-ul. Pot vedea cum funcționează sunetul din ecran – Screen SoundCasting, culorile și designul. Inițial Galaxy M40 va fi disponibil în magazinele offline în India. Cu siguranță, gigantul tech va face acest lucru și pe celelalte piețe unde este disponibil smartphone-ul. Seria Galaxy M formată din Galaxy M10, Galaxy M20, Galaxy M30 și M40 are un succes enorm în India.

Samsung Galaxy M40 este un smartphone cu aspect premium cu un corp de plastic lucios și un design holografic Samsung. Telefonul are un orificiu în ecranul ful HD+ de 6,3 inch pentru a găzdui camera foto și un senzor de amprentă montat pe spate. Sistemul de operare este Android 9 Pie însoțit de interfața One UI direct din cutie.

Qualcomm Incorporated este o companie producătoare de semiconductori pentru comunicații mobile cu sediul în San Diego, California. Qualcomm, fondată în 1985 este printre cei mai mari producători de semiconductori din lume alături de Intel, Samsung și TSMC, dar nu are facilități de producție.

Procesorul Qualcomm Snapdragon 675 este pe Galaxy M40 iar tehnologia audio SoundCasting de pe ecran transformă întreg ecranul smartphone-ului în difuzor. Merită menționat faptul că modelul M40 este primul telefon al companiei Samsung fără un jack de 3,5 mm pentru căști în India.

În departamentul foto, Samsung Galaxy M40 oferă o configurație foto triplă în spate. Telefonul are o cameră principală de 32 MP, una Ultra-Wide de 8 MP și una de 5 megapixeli pentru adâncime. Pentru autoportrete și apeluri video, în față există o cameră de 16 MP.

În ceea ce privește conectivitatea, Galaxy M40 oferă 4G LTE, sloturi dual-SIM, Wi-Fi, Bluetooth 5.0 și A-GPS cu GLONASS. Un acumulator de 3.500 mAh cu suport rapid de încărcare furnizează curentul electric pentru funcționare.