Galaxy M42 vine cu o baterie de 6.000 mAh, conform unei certificări 3C

622
Sursa Foto: 3C

Informații recente au relevat existența a cel puțin patru telefoane din seria viitoare Galaxy M. Există un telefon Galaxy M02 entry-level care va deveni oficial până la sfârșitul acestei luni. Despre Galaxy M12 am scris foarte recent. În afară de acestea, compania sud-coreeană mai lucrează și la smartphone-urile Galaxy M42 și Galaxy M62. Acum bateria lui Samsung Galaxy M42 a fost identificată pe platforma de certificare 3C din China. Listarea a confirmat capacitatea bateriei dispozitivului.

Listarea pe site-ul China Compulsory Certificate (3C) arată că bateria EB-BM425ABY are o capacitate nominală de 5.830mAh. Acest lucru indică faptul că viitorul Galaxy M42 ar putea fi susținut de o baterie tipică de 6.000 mAh. Bateria a primit, de asemenea, certificări DEKRA și BIS. Listarea Bureau of Indian Standards (BIS) sugerează că Samsung Galaxy M42 s-ar putea îndrepta și spre India.

Nu sunt cunoscute alte specificații la Samsung Galaxy M42

Specificațiile Samsung Galaxy M42 sunt în mare parte un mister, conform GizmoChina. Efectiv nu am mai auzit nimic despre acest smartphone din septembrie. Atunci a fost dezvăluit că Galaxy M42 va sosi cu o cameră principală de 64MP și un spațiu de stocare intern de 128GB. Din moment ce compania sud-coreeană își dezvolta software-ul încă din septembrie, se speculează că dispozitivul ar putea deveni oficial înainte de sfârșitul acestui an.

În prezent, nu sunt disponibile alte informații despre specificațiile lui Galaxy M42. Interesant este faptul că modelul Samsung Galaxy M41, a apărut pe 3C în iulie, cu o capacitate a bateriei de 6.800 mAh. Deci mai mare decât pe A42! Acest model M41 a fost anulat de Samsung pentru a se concentra pe Galaxy M51.

DEKRA este o companie fondată în 1925 la Berlin, Germania. Are sediul central în Stuttgart din 1946. Este cea mai mare companie de inspecție din Germania și a treia ca mărime din lume. DEKRA se concentrează pe inspecția vehiculelor, a sistemelor tehnice, dar oferă și alte servicii.

În ceea ce privește pe Samsung Galaxy M62, se presupune că va ajunge cu o memorie internă masivă de 256GB. Ar trebui să fie cel mai puternic smartphone din seria Galaxy M fabricat de Samsung. Cu memorie internă de 256GB a fost lansat și modelul Samsung Galaxy S20 FE. Fiind cel mai galonat model din seria Galaxy M, este posibil ca Samsung să aducă specificații foarte bune pe Galaxy M62. Din păcate nimic altceva nu se știe despre acest model.