Samsung Galaxy M44 5G tot mai aproape de lansare

226
Samsung Galaxy M44 5G
Sursă foto: Udaipurkiran

Galaxy M42 5G, dezvăluit în aprilie 2021, ar putea avea în sfârșit un succesor în acest an. După ce au fost mai multe informații despre Samsung Galaxy M44 5G, acum acesta a obținut certificarea Bluetooth, apropiindu-l cu un pas mai mult de lansare. Listarea lui Galaxy M44 5G de pe site-ul Bluetooth SIG dezvăluie că smartphone-ul are numărul de model SM-M446K și conectivitate Bluetooth 5.2.

Vă reamintim că un Galaxy M43, chiar dacă au fost mai multe zvonuri despre el, nu a mai apărut niciodată. Cu toate acestea, se pare că Samsung nu renunță la seria Galaxy M4x, deoarece Galaxy M44 5G este pe drum. Samsung pare să aducă un nou telefon de gamă medie pe piață până la sfârșitul lui 2023 sau poate la începutul lui 2024. Galaxy M44 5G se conturează a fi o opțiune accesibilă din portofoliul Samsung, dar certificarea Bluetooth SIG nu divulgă alte informații despre acest telefon, potrivit Noteboocheck.

Samsung Galaxy M44 5G va avea conectivitate Bluetooth 5.2

Bluetooth Special Interest Group (Bluetooth SIG), confirmă, de asemenea, că dispozitivul are un procesor compatibil 5G (puțin ciudat), care acceptă conectivitate Bluetooth 5.2 ușor învechită. Samsung Galaxy M44 a fost listat pe site-ul de certificare Geekbench în iulie anul acesta. Conform Geekbench, se pare că viitorul telefon Galaxy va avea un procesor Snapdragon 888 vechi de trei ani. Este mai mult decât surprinzător acest lucru.

Acum, câteva luni mai târziu, smartphone-ul a fost certificat de Blutetooth SIG, fiind confirmat numele și numărul de model. Ne așteptăm la Android 13 și până la 6 GB RAM. Între timp, Samsung a lansat un model Galaxy M34 în iulie, apropiat de Galaxy M44. Vedeți pe I❤️Samsung ce reprezintă literele care apar în denumirea telefoanelor Samsung!

Litera “M” din numele Galaxy M vine de la Magic. Seria „Galaxy M” face parte dintr-o gamă Samsung mai veche. Au fost modele de înaltă-performanță la un preț atractiv. Din anul 2019 Samsung a relansat seria M cu telefoane entry-level.

Prin urmare, Samsung Galaxy M44 5G ar putea veni la un preț rezonabil la eventuala lansare. Ne așteptăm ca dispozitivul să apară în diferite randări în perioada următoare și să fie un omolog al unui model Galaxy A sau Galaxy F. Este posibil să vedem la spate și un sistem cu trei camere care ies separat din capac, sau poate vedem altă găselniță de design de la Samsung. Nu va lipsi o baterie uriașă, presupunem de cel puțin 6.000 mAh.