Samsung Galaxy M51 primește actualizarea la Android 12

290
Samsung Galaxy M51 primeste actualizarea la Android 12
Sursa Foto: gsmarena.com

Samsung Galaxy M51 trebuia de mult să primească de mai mult timp cel mai recent sistem de operare Google. Dar, pe de altă parte, acesta este un telefon de gamă medie de aproape doi ani, așa că felicitări lui Samsung pentru că a făcut o a doua actualizare majoră. Smartphone-ul primește acum Android 12 și interfața One UI 4.1.

Actualizarea lui Samsung Galaxy M51 cu Android 12 și One UI 4.1 a debutat în Rusia cu numărul de versiune M515FXXU4DVD1. Cel mai probabil noua actualizare că va ajunge pe alte piețe în perioada următoare. Conform GSMArena, acesta este sistemul Samsung de lansare a unei actualizări de software.

Android 12 ajunge pe Samsung Galaxy M51

Merită remarcat faptul că Samsung Galaxy M51 este aproape sfârșitul drumului în ceea ce privește actualizările majore de firmware. Aceast este ultima actualizare majoră de software. Dispozitivul nu va primi Android 13, deși va continua să primească patch-uri de securitate lunare esențiale încă un an. Galaxy M51 are o excelentă baterie de 7.000 mAh.

Actualizarea stabilă la Android 12 și One UI 4.1 a fost lansată pentru varianta cu numărul de model SM-M515F. Pe lângă saltul important la sistemul de operare Android 12, actualizarea include și patch-ul de securitate din martie 2022. Până acum, actualizarea a fost lansată numai în Rusia, dar este doar o chestiune de timp înainte ca noua actualizare să ajungă pe alte piețe.

Samsung Galaxy M51 are un ecran Super AMOLED Plus de 6,7 inch (17,02 cm) și procesorul Snapdragon 730G (8 nm). M51 are 6 / 8GB de RAM și 128GB capacitate de stocare. Are o baterie de 7.000 mAh cu încărcare rapidă 25W.

Ca de obicei posesorii de Samsung Galaxy M51 trebuie să primească o notificare în acest sens. Cei care nu au răbdare pot verifica manual dacă actualizarea a sosit mergând la Setări -> Actualizare software. Dacă este acolo, apăsați Descărcare și instalare.

Vă recomandăm să efectuați descărcarea printr-o rețea Wi-Fi din considerente de costuri și pentru a nu vă confrunta cu erori. De asemenea, fiind o actualizare mare (aproximativ 5,77GB) vă recomandăm să aveți pe Galaxy M51 încărcat minimum 50%. Tot procesul va dura ceva timp, deci trebuie să aveți răbdare.