Galaxy M51, camera de 64 MP asociată cu una ultra-wide de 12 MP

740
Sursa Foto: SamMobile.com

Smartphone-ul Samsung Galaxy M51 este tot mai aproape de lansare. Acum acesta a primit și certificarea de la Wi-Fi Alliance. În departamentul foto telefonul Samsung stă foarte bine pentru un dispozitiv din categoria lui. M51 va avea o cameră principală de 64 MP asociată cu una ultra-lată de 12 MP.

Specificațiile exacte ale acestei camere, diafragma sau unghiul, nu se cunosc dar ar putea fi aceeași cameră ultra-lată de 12 MP care se găsește pe spate la Galaxy A51. Modulul foto spate are patru camere, dar nu există informații cu privire la cei doi senzori macro și de adâncime.

Recent Samsung Galaxy M51 a primit și certificarea Wi-Fi Alliance. Conform SamMobile, numărul de model SM-M515F / DSN a primit certificarea Wi-Fi Alliance. Documentele legate de certificare dezvăluie faptul că telefonul rulează Android 10 și are Wi-Fi cu bandă dublă b / g / n / ac și Wi-Fi Direct. Numărul de model al telefonului dezvăluie, de asemenea, că va avea un slot pentru card dual-SIM.

Galaxy M51 ar putea profita de funcția Single Take

Deși nu sunt informații despre acest lucru, Galaxy M51 ar putea profita de o caracteristică a camerei, care a fost rezervată până acum pentru modelele emblematice Samsung. Este vorba despre modul de cameră Single Take. Acest lucru se datorează faptului că atât Galaxy M31s cât și M51 au cameră de 64 MP. Cum Galaxy M31s este confirmat că va avea funcția Single Take, foarte probabil ea se va afla și pe M51.

Mai sunt și alte asemănări între cele două telefoane și având în vedere că Galaxy M51 este poziționat mai bine în seria Galaxy M, există o mare probabilitate ca Single Take să fie unul dintre punctele principale ale combo-ului pentru camerele lui M51. Samsung a afirmat că viitoarele telefoane de gamă medie vor fi mai bune, mai performante și mai ieftine. În acest fel includerea  funcției Single Take va oferi cu siguranță mai multă greutate acestei informații.

Single Take vă permite să faceți fotografii perfecte folosind tehnologia AI Samsung. Când atingeți butonul declanșator, camerele surprind un mix de fotografii, GIF-uri și videoclipuri într-o fereastră de până la 10 secunde și vă recomandă de aici cea mai bună fotografie.

De asemenea, Samsung Galaxy M51 ar putea avea o baterie monstruoasă de 7.000mAh. Aceasta va avea încărcare rapidă de cel puțin 15 W, având în vedere capacitatea sa mare. M51 a fost recent certificat și de Bluetooth SIG, ceea ce sugerează că o lansare oficială ar putea avea loc în perioada imediat următoare.