Samsung Galaxy M51 disponibil prin precomandă în Germania

618
Sursa Foto: via ytechb.com

Samsung Galaxy M51 este unul dintre smartphone-urile foarte așteptate, dar care nu a fost încă lansat. Se va lansa probabil pe 2 septembrie, dacă sursele noastre sunt corecte, și nu ne îndoim de acest lucru. În ultimele câteva săptămâni au existat atât de multe scurgeri de informații cu privire la dispozitiv și aproape fiecare specificație s-a dovedit a fi corectă. Deci, au lipsit doar informațiile privind prețul și disponibilitatea acestuia. Acum știm și aceste lucruri.

Samsung Galaxy M51 este acum listat pe site-ul Samsung din Germania, iar dispozitivul este disponibil pentru precomandă. După cum am menționat, dispozitivul va fi lansat în curând, cu doar o variantă RAM de 6GB, iar prețul este disponibil pentru aceeași variantă. Samsung poate lansa, de asemenea, o variantă de 8GB în unele regiuni, dar nu sunt informații despre această variantă.

Galaxy M51 costă la precomandă în Germania 360€

Varianta Samsung Galaxy M51 6GB este disponibilă pentru precomandă în Germania la 360 de euro. Prețul în România, unde sigur va fi disponibil, se va situa în jurul aceleiași sume. În afară de Europa nu se cunoaște disponibilitatea globală, dar sigur va fi disponibil în India, acolo unde și este fabricat. În Europa, Galaxy M51 va fi disponibil în două nuanțe diferite: alb și negru.

Galaxy M51 are un ecran Infinity-O Super AMOLED de 6,7 inch (16,95 cm). Principala sau putem spune că o caracteristică atractivă este bateria sa masivă. Da, este alimentat de o baterie monstruoasă de 7.000 mAh care vă poate menține dispozitivul în viață probabil două zile cu o singură încărcare. Telefonul are funcția de încărcare super rapidă de 25W. În prezent, majoritatea telefoanelor vin cu trei sau patru camere, iar Galaxy M51 va avea, de asemenea, o configurare a camerei spate Quad.

În ianuarie 2018, UE a amendat Qualcomm cu 997 milioane de euro pentru încălcarea legilor antitrust în tranzacțiile cu Apple. Qualcomm a mituit oficiali Apple pentru ca această firmă să utilizeze exclusiv procesoare Qualcomm în telefoanele și tabletele sale.

La spate este o cameră principală de 64MP, una cu unghi ultra-larg de 12MP (123 °), una de adâncime și una macro ambele de 5MP. Frontal, dispozitivul are o cameră de 32MP care va fi plasată în orificiul afișajului Infinity-O. Samsung lansează smartphone-ul cu sistemul de operare Android 10 bazat pe One UI 2.1.

Galaxy M51 va avea un procesor octa-core nespecificat. Informațiile de până acum dau procesorul Snapdragon 730 al companiei Qualcomm. Momentan nu este o informație confirmată. Pe lângă cei 6GB de memorie RAM are și 128GB stocare internă. Stocarea se poate extinde până la 512GB prin card micro-SD. Noul smartphone se va situa undeva în apropierea modelelor Galaxy A51 și Galaxy A71.