Samsung Galaxy M51 în producție în India, nu avem un Galaxy M50

846
Sursa Foto: 91mobiles.com

Producția noului smartphone Samsung Galaxy M51 a început în India la fabrica din Noida, conform 91Mobiles. Surse apropiate Samsung au confirmat site-ului indian că producția modelului SM-M515 a început, iar acest model este denumit Samsung Galaxy M51. Când va fi lansat, Galaxy M51 va fi probabil disponibil atât online cât și offline, deoarece Samsung a decis să pună capăt vânzărilor exclusiv online.

În plus, conform informațiilor se pare că producția este în stadii incipiente, astfel încât Galaxy M51 s-ar putea să nu se lanseze în curând. Samsung pare să sară peste lansarea unui Galaxy M50 și va trece direct la Galaxy M51 anul viitor. Acest lucru are sens, având în vedere că telefoanele din seria Galaxy A 2020 vor veni cu numărul „1” în nume în loc de „0”.

Nu sunt cunoscute momentan specificațiile lui Samsung Galaxy M51

După ce va fi lansat pe piață, Samsung Galaxy M51 va fi probabil disponibil atât online cât și offline. Recent, alături de alte baranduri cu vânzări mari din India, Samsung a decis să nu mai vândă gama Galaxy M și Galaxy A exclusiv online. Samsung Galaxy M51 este de așteptat să moștenească mai multe din specificațiile excelentului Samsung Galaxy M40. Acesta se vinde foarte bine în special pe piețele din Asia.

Din păcate, specificațiile și designul lui Galaxy M51 nu sunt deocamdată cunoscute. Mergem doar pe presupuneri, dar nu știm nimic despre el. Fiind succesorul lui Galaxy M40 vă prezentăm mai jos câteva din specificațiile lui M40 și, sperăm că Galaxy M51 va veni cu unele și mai bune.

VoLTE Voice over Long-Term Evolution este un standard pentru comunicarea wireless de mare viteză. Este destinat telefoanelor mobile și terminalele de date, și dispozitivelor purtabile. Un avantaj al VoLTE este că semnalul pătrunde mai bine în clădiri, eliminând locurile din interior fără recepție.

Ca o reamintire, Samsung Galaxy M40 are un ecran Infinity-O LCD de 6,3 inch Full HD+ cu strat de protecție Corning Gorilla Glass 3. Este alimentat de procesorul Octa-core Qualcomm Snapdragon 675 de 2 GHz și procesorul grafic GPU Adreno 612. Ca memorie Galaxy M40 are 6GB RAM și 128GB stocare la bord, care poate fi extinsă până la 512GB cu un microSD. Receptorul rulează pe Android 9.0 Pie și interfața Samsung One UI.

Probabil specificații superioare pe Galaxy M51 față de M40

În ceea ce privește departamentul foto, Galaxy M40 are triple-camera la spate cu o cameră foto primară de 32MP cu bliț LED. Aceasta este însoțită de una de adâncime de 5MP și o cameră cu unghi larg de 8MP cu un unghi de 123°. Există o cameră foto de 16MP în partea din față pentru selfie-uri și apeluri video. Un senzor de amprentă montat pe spate asigură securitatea dispozitivului. Are o baterie de 3.500 mAh cu suport de încărcare rapidă. Funcțiile de conectare includ Dual 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 ac, Bluetooth 5 și GPS+ și GLONASS.

În perioada următoare foarte probabil vom afla mai multe despre cel mai mare smartphone din viitoarea serie Galaxy M (2020). Informațiile vor proveni din India, de la Noida, unde Samsung are cea mai mare capacitate de producție pentru smartphone-uri din lume.