Galaxy M51 aproape de lansare, a apărut pe site-ul oficial Samsung

914
Sursa Foto: via gizmochina.com

Zvonurile care înconjoară Galaxy M51 au susținut că Samsung ar putea să îl dezvăluie în septembrie. Receptorul a primit deja certificarea de la platforme importante, cum ar fi Comisia Federală de Comunicații (FCC) din SUA și autoritatea Bluetooth SIG.

Acum pagina de asistență a lui Samsung Galaxy M51 a apărut pe site-ul oficial Samsung Russia. Acest lucru indică faptul că lansarea Galaxy M51 ar putea fi aproape. Samsung Galaxy M51 nu este menționat ca nume în pagina de asistență. Cu toate acestea, este menționat numărul său de model SM-M515F / DSN. Pagina de asistență nu are informații despre specificațiile telefonului.

Ce știm până acum despre specificațiile lui Galaxy M51

Samsung Galaxy M51 ar putea veni cu un 6,7 inch Infinity-O și rezoluție Full HD+. În ecranul lui Galaxy M51 ar putea fi integrat cu un cititor de amprente. Sistemul de operare Android 10 împreună cu cea mai recentă versiune One UI vor fi cu siguranță pe dispozitiv.

Conform tuturor informațiilor de până acum, platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 730 va fi la bord. Procesorul va fi însoțit de 8 GB de memorie RAM și un spațiu de stocare încorporat de 128 GB. Este posibil să mai existe și alte variante de memorie RAM și de stocare, conform GizmoChina.

GALILEO este un sistem de navigație prin satelit destinat în primul rând pentru uz civil. Este un proiect realizat de Uniunea Europeană. Nivelul de precizie este considerat superior celui oferit de GPS, fiind capabil să furnizeze măsurători cu o precizie de 1 metru.

Există afirmații că Samsung Galaxy M51 va avea o baterie monstruoasă cu o capacitate de 7.000 mAh. Ar fi cea mai mare baterie existente la ora actuală pe un smartphone Samsung. Bateria uriașă ar putea fi cuplată cu încărcare rapidă de 25 W. Este de așteptat cu o configurație foto cu patru camere pe spate. Se pare că va fi acolo o cameră principală de 64 megapixeli și una ultra-wide de 12MP. La alte modele din seria Galaxy M, de exemplu Galaxy M40, mai există și o cameră de adâncime. Pe M51 probabil vor mai fi o cameră macro și una de adâncime.

Nu vor lipsi un accelerometru, giroscop, senzor de proximitate sau busolă în materie de conectivitate. Pentru orientare mizăm pe GPS, GLONASS, GALILEO și BDS. În scurt timp vom afla toate detaliile, smartphone-ul fiind înaintea ușii.