Samsung Galaxy M90 va fi lansat în trimestrul patru 2019

1071
Sursa Foto: via MySmartPrice.com

La începutul acestui an, Samsung a introdus o nouă linie de smartphone-uri Galaxy M, înlocuind seria Galaxy J. Cu noua serie Galaxy M gigantul tech sud-coreean vizează redobândirea cotei de piață pierdute în segmentul de smartphone-uri cu buget redus din India și alte câteva piețe. Acum vom avea parte și de un Samsung Galaxy M90.

Telefoanele din această serie, Galaxy M10, M20, M30 sunt foarte bine vândute în India, Asia dar și în alte țări. În iunie, compania a lansat Galaxy M40, cel mai scump și mai performant telefon din seria Galaxy M, deocamdată. Din câte se pare Samsung va lansa un smartphone din gama medie Galaxy M în Q4 2019. Site-ul MySmartPrice a publicat în exclusivitate informații despre Samsung Galaxy M90.

Samsung Galaxy M90 probabil că va debuta în octombrie-noiembrie

Conform site-ului sus amintit Samsung Galaxy M90 va apărea înainte de Festivalul Luminilor Diwali, în acest an. Samsung Galaxy M90 va sosi în diferite variante și va purta numărul de model SM-M905F. Momentan nu sunt disponibile informații privind specificațiile hardware ale viitorului smartphone. Smartphone-ul Samsung Galaxy M90 are numele de cod intern „R6”.

Dacă luăm în considerare numele smartphone-ului, probabil că Galaxy M90 va fi un dispozitiv mult mai scump în comparație cu modelele actuale din seria Galaxy M. Mult mai scump dar și mult mai performant! În general telefoanele cu numărul cel mai mare din seriile Samsung sunt și cele mai performante. Deoarece Galaxy M40 are un procesor Qualcomm Snapdragon 675, este posibil ca Samsung Galaxy M90 să aibă cel puțin un Snapdragon 730. Acest procesor Qualcomm este în dotarea lui Galaxy A80, un excelent smartphone.

Diwali sau Festivalul Luminilor, este un festival important în hinduism, are loc în octombrie – noiembrie și durează cinci zile. Diwali simbolizează „victoria spirituală a luminii asupra întunericului și a binelui asupra răului”. Este sărbătoare oficială în India, Malaezia, Singapore, Nepal, Fiji și Sri Lanka.

În afară de un procesor mai puternic, ne așteptăm să vedem un ecran mai mare, mai mult spațiu de stocare și o configurație impresionantă cu trei sau patru camere foto în spatele telefonului. Pe partea de software, telefonul aproape sigur va debuta cu Android 9.0 Pie bazat pe One UI. Un upgrade la Android Q și One UI 2.0 va ajunge probabil la câteva luni de la lansarea smartphone-ului. Samsung One UI 2.0 va trebui să includă toate îmbunătățirile Digital Wellbeing care au fost prezentate de Google la I / O 2019, împreună cu alte câteva funcții și îmbunătățiri noi.