Samsung Galaxy Note 10+, 5 caracteristici extraordinare

896
Sursa Foto: Shivali Best / mirror.co.uk

Seria Note 10 compusă din Galaxy Note 10 și Samsung Galaxy Note 10+ este deja la vânzare. Modelul mai mare, Galaxy Note 10+ are triple-camera la spate plus o cameră cu senzor ToF, scaner pentru amprente cu ultrasunete și, bineînțeles, iconicul S-Pen.

Lansarea seriei Note 10 marchează o premieră pentru gama Note din acest an. Este pentru prima dată când gigantul tech lansează două telefoane, cu două dimensiuni diferite. Un Samsung Galaxy Note 10 mai mic – 6,4 inch și un uluitor Note 10+ de 6,8 inch. Primele impresii despre Note 10+ au apărut deja și vin din partea site-ului englez Mirror. Prin intermediul acestuia vă oferim câteva detalii despre cinci caracteristici extraordinare aflate pe Samsung Galaxy Note 10+.

1. S Pen Air – control prin gesturi pentru S Pen

Ca Samsung Galaxy Note 9, S Pen-ul are conectivitate Bluetooth, permițând stiloului să acționeze eficient ca o telecomandă. Cu toate acestea, stiloul Samsung are acum și control prin gesturi și te vor face să te simți ca un vrăjitor care folosește bagheta magică. Pentru a utiliza controale prin gesturi, țineți apăsat butonul de pe S Pen și glisați în sus, în jos, la stânga, la dreapta sau rotiți stiloul în aer. Acest lucru vă permite să controlați ecranul fără să îl atingeți!

Așa cum este acum, controalele gesturilor sunt compatibile doar cu câteva aplicații în acest moment, cum ar fi Spotify și Camera App. Cu toate acestea, sperăm că în viitorul apropiat mai multe aplicații vor fi adăugate pentru a fi controlate pentru gesturi. Astfel vă puteți simți ca Harry Potter.

Harry Potter este o serie de romane din genul fantastic scrise de către autoarea britanică J. K. Rowling. Cărțile tratează o lume a vrăjitorilor, protagonist fiind Harry Potter, alături de prietenii lui Ron Weasley și Hermione Granger. Cele opt volume s-au vândut în peste 500 milioane de exemplare, fiind traduse în 80 de limbi.

2. Funcția AR Doodle

O altă caracteristică distractivă cu S Pen-ul din Galaxy Note 10 și Samsung Galaxy Note 10+ se numește AR Doodle. După cum sugerează și numele, funcția vă permite să scrieți pe fotografii și să vedeți creațiile voastre. Pentru a activa funcția, deschideți aplicația Cameră foto și faceți clic pe S-Pen și scoateți stiloul partea de jos a smartphone-ului.

Deschideți AR Doodle și camera dvs. va trece la modul selfie. Indiferent dacă aveți o frizură fantezistă sau ochelari șic, scrieți-vă impresiile pe ecran așa cum doriți. Când sunteți mulțumit de creația dvs., înregistrați opera și smartphone-ul va începe să filmeze. Veți observa că pe măsură ce vă mișcați fața, ochelarii se vor mișca și ei!

3. Live Focus Video – videoclipuri live focus

Samsung și-a extins funcția Video Live Focus în Note 10 și Samsung Galaxy Note 10+, oferindu-vă acces la o serie de efecte snazzy. Live Focus Video funcționează atât pe camera frontală cât și pe cea din spate și vă permite să estompați fundalul imaginilor. Există patru efecte din care să alegeți – Blur, Big Circle, Color Point și Glitch. Color Point este excelent, îți păstrează subiectul în culori, dar face fundalul alb și negru!

4. Zoom in on audio

Una dintre cele mai ciudate și inedite caracteristici aflate pe Galaxy Note 10+ este funcția Zoom-in mic. După cum sugerează și numele, funcția vă permite să măriți atât audio, cât și video. De exemplu, dacă urmăriți un muzician cântând pe stradă, puteți mări sunetul pentru a vă asigura că puteți auzi muzica peste zgomotul de fundal al străzii.

5. Încărcare super rapidă

Galaxy Note 10 și Samsung Galaxy 10+ sunt telefoanele care se încarcă cel mai rapid. Samsung vinde un încărcător Super Fast de 45W cu 45 de euro. Acesta încarcă mult mai rapid telefonul decât încărcătoarele standard. În cutie este inclus un încărcător de 25W, ceea ce reprezintă cu siguranță o îmbunătățire față de smartphone-urilor Note anterioare, inclusiv Galaxy Note 9, care au doar încărcare de până la 15W. Cu toate acestea, dacă sunteți dispus să cheltuiți un pic mai mult, veți avea acces la viteze și mai rapide.