Samsung Galaxy Note 10+ 5G este disponibil și în România

1041
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics România a anunțat lansarea comercială a lui Galaxy Note 10+ 5G. Acesta poate fi cumpărat din rețelele operatorilor de telefonie mobilă Orange și Vodafone. Galaxy Note 10+ 5G este al doilea smartphone 5G lansat de Samsung în România, Galaxy S10 5G fiind lansat comercial în 5 noiembrie.

Samsung este una dintre puținele companii care au dezvoltat soluții 5G – începând cu cipuri, rețea de telecomunicații, soluții radio – și au integrat un chipset 5G într-un telefon. Primul smartphone Samsung 5G lansat în România a fost Galaxy S10 5G. Acesta are cel mai mare ecran disponibil pe un smartphone din seria Galaxy S. Galaxy S10 5G oferă utilizatorilor o experiență de vizionare excelentă, o camera foto semnificativ îmbunătățită și performanțe de neegalat.

Samsung Galaxy S10 5G și Note 10+ 5G disponibile în România

Suntem entuziasmați de faptul că în decursul aceleași luni am adus în România două din telefoanele noastre pilot în versiunea 5G. Acestea vor oferi utilizatorilor acces nu doar la specificații de top, dar și la puterea de neegalat, viteza și conectivitatea rețelei 5G”. A declarat Tiberiu Dobre, head of IM Division, Samsung România & Bulgaria.

Samsung Note 10+ 5G vine cu un display de 6,8 inch și o baterie de 4.300 mAh. Smartphone-ul are sistem de camere disponibil și pe Note 10+ (3 camere pe spate și una frontală). Smartphone-ul le permite utilizatorilor să se folosească de capabilitățile S Pen-ului și să lucreze eficient, să își exprime creativitatea prin foto și video, să editeze direct pe telefon, să se joace cele mai noi jocuri, dar și să se bucure de conectivitate și viteze de 10 ori mai mari datorită rețelei 5G.

Samsung Galaxy Note 10+ 5G va fi curând disponibil spre achiziție prin intermediul operatorilor Orange și Vodafone. Această rețea va fi disponibilă în România, cel mai devreme începând din ianuarie 2020.

Pe site-ul companiei Orange, Samsung Galaxy S10 5G în culoarea 256 GB Majestic Black și Crown Silver cu stocare de 256 GB este disponibil la un preț standard de 5.726 lei. Deocamdată Orange și Vodafone, principalii operatori de telefonie mobilă din România, nu au listat smartphone-ul Galaxy Note 10+ 5G pe site-urile lor.