Galaxy Note 10+ 5G cu procesorul Exynos 9825 a apărut pe Geekbench

853
Sursa Foto: GeekBench.com

Galaxy Note 10+ 5G care poartă numărul de model SM-N976N a fost testate pe site-ul de benchmarking Geekbench. Smartphone-ul este echipat cu 12 GB RAM și procesorul Samsung Exynos 9825. Acest procesor este destinat variantelor internaționale, în afară de SUA și China unde va fi un procesor Qualcomm Snapdragon 855.

Nu este surprinzător, Galaxy Note 10+ 5G rulează sistemul de operare Android 9 Pie, dar cel mai probabil va fi primul care va primi actualizarea Android Q la sfârșitul anului, după ce Google o va lansa în septembrie. Am scris în urmă cu câteva săptămâni că Android Q va marca lansarea unei actualizări majore a interfeței de utilizator.

Galaxy Note 10+ a obținut rezultate similare pe Geekbench cu Galaxy S10+

Pe site-ul etalon de referință Geekbench, Samsung Galaxy Note 10+ 5G cu procesorul Samsung Exynos 9825 a obținut aproximativ 4.500 de puncte și, respectiv, 10.400 de puncte la testele cu un singur nucleu (single-core) și, respectiv, cu mai multe nuclee (multi-core).

Rezultatele sunt mai bune decât cele obținute de Galaxy Note 9 și relativ la egalitate cu smartphone-ul Samsung Galaxy S10+. Totuși, din ce se pare, procesorul Exynos 9825 ar putea gestiona sarcini în single-core, mai bine decât Galaxy S10+ cu un procesor Qualcomm. Rețineți că acestea sunt teste preliminare. Rezultatele se mai pot modifica, deoarece Samsung sigur va mai optimiza dispozitivul în continuare.

Geekbench este o marcă a Primate Labs Toronto, Ontario, Canada. Geekbench este un procesor etalon de referință, care separă performanța single-core de multi-core, măsoară volumul de lucru și simulează scenarii reale. Platforma Geekbench este folosită de toți marii producători pentru testarea performanței telefoanelor.

Seria Galaxy Note va include și Galaxy Note 10 standard, care a fost testat pe Geekbench acum câteva săptămâni, obținând un scor similar. Acesta va avea același procesor ca fratele său mai mare, Galaxy Note 10+, dar va avea doar 8 GB de memorie RAM. Următoarea serie Samsung Galaxy Note 10 va fi dezvăluită pe 7 august în New York. Conform SamMobile telefoanele vor fi disponibile pentru precomandă imediat și vor ajunge pe rafturi la 23 august.