Galaxy Note 10 5G va avea stocare de 1TB și memorie RAM de 12 GB

1489
Sursa Foto: via @OnLeaks x @PriceBaba

Seria Samsung Galaxy Note 10 include variante de 5G atât la modelul standard, cât și la modelul „+”. Samsung a început să lanseze mai multe modele din telefoanele pilot începând cu seria Galaxy S10. Șeful acestei serii, Samsung Galaxy Note 10 5G, potrivit site-ului 91Mobiles, ar putea veni în trei opțiuni de stocare.

Varianta de bază va avea o capacitate de stocare de 256 GB, va exista și o variantă cu stocare de 512 GB și, o uluitoare capacitate de 1TB, pentru varianta ce mai mare. În plus, modelul cu 1 TB de memorie internă va fi cuplat cu o memorie RAM de 12 GB și va avea spatele din ceramică.

Seria Samsung Galaxy Note 10 este programată să vadă lumina zilei pe 7 august

Galaxy Note 10 5G va fi diferit de primul smartphone Samsung ce a avut conectivitate 5G, Galaxy S10 5G. Acesta are doar două opțiuni de stocare, de 256 GB și 512 GB. Modelul cu memorie internă de 256 GB este cel mai răspândit. Poate că a fost o decizie bună luată de Samsung, deoarece 5G era și încă este în faza incipientă.

În momentul în care mai multe țări adoptă (sau intenționează să adopte) noua rețea de mare viteză, varianta suplimentară de stocare de 1TB pe Galaxy Note 10 5G va oferi utilizatorilor o opțiune pentru mai multă putere. Inutil să mai spunem că, aproape sigur, Note 10 5G cu 12 RAM și 1TB va costa probabil o mică avere! Samsung Galaxy S10+ cu 12 GB de RAM și 1TB are un preț de peste 1.300 de euro.

Euro cu simbolul €, este moneda oficială a 19 din cele 28 de state membre ale UE. Numele euro a fost adoptat oficial la 16 decembrie 1995. La 1 ianuarie 2002, euro a fost introdus în circulație înlocuind monedele naționale. Belgianul Germain Pirlot, profesor de limba franceză și istoric, este cel ce a propus numele „euro”.

Samsung Galaxy Note 10 5G va fi prezentat la evenimentul „Samsung Galaxy Unpacked” din New York pe 7 august. Va fi acolo alături de fratele sau care va funcționa doar în rețeaua 4G. La fel ca smartphone-ul Galaxy S10 5G și Note 10 5G va fi limitat la țările în care este disponibilă, parțial sau integral (Coreea de Sud), rețeaua 5G. Samsung Galaxy Note 10 5G nu va fi disponibil în România din cauza inexistenței rețelei 5G. Și, să fim sinceri, nici nu știm când va fi disponibilă rețeaua 5G!

Seria Note 10 posibil cu noi căști wireless în cutie

Conform informațiilor seria Galaxy Note 10 va avea afișajul Infinity-O, pe toate modelele. Între timp, cunoscutul Roland Quandt, a dezvăluit că Samsung lucrează la noi căști wireless pentru viitoarele sale telefoane emblematice. Toate modelele viitoare de Note 10 sunt așteptate fără o mufă de căști de 3,5 mm. Portul de încărcare USB tip C, pe seria Note 10, va avea și funcționalitate de mufa pentru căști. Este la fel ca telefoanele OnePlus 6T și OnePlus 7 sau seria Google Pixel 2 și Pixel 3. Din păcate, Roland Quandt nu a dezvăluit dacă aceste caști vor fi reglate de AKG și dacă vor fi incluse în cutie cu smartphone-urile Note 10.