Acasă Stiri Galaxy Note 10+ 5G, versiunea pentru operatorul american Verizon

Galaxy Note 10+ 5G, versiunea pentru operatorul american Verizon

Acesta este Galaxy Note 10+ 5G cu aromă de Verizon și smartphone-ul care folosește numărul de model SM-N976V. Acest număr de model a apărut anterior pe Geekbench, iar listarea de acolo a indicat că telefonul va avea procesorul Qualcomm Snapdragon 855 și 12 GB de memorie RAM. Tot de pe Geekbench am aflat că Android 9 Pie și interfața One UI vor fi la bord. Acum colegii noștri de la site-ul american AndroidHeadlines au confirmat acest lucru.

Data scrisă pe afișaj este „23 august”, aceasta este data când noua serie Note va fi lansată la vânzare. Această dată a fost deja confirmată din greșeală de Samsung ca dată de lansare pe piață pentru Galaxy Note 10 și Galaxy 10+. Dar ar putea fi o confuzie cu privire la faptul că această dată include și modelul Samsung Galaxy Note 10+ 5G. Când Samsung a lansat seria Galaxy S10 modelul Galaxy S10+ 5G nu a fost lansat la vânzare în același timp cu toată seria. Se pune întrebarea dacă acum Samsung va lansa în același timp versiunea (versiunile) 5G ale seriei Galaxy Note 10.

Verizon va fi primul care va oferi la vânzare pe Galaxy Note 10+ 5G

Vorbind despre disponibilitate, materialele promoționale Verizon recent apărute sugerează că operatorul american de telefonie mobilă va fi primul din SUA care va oferi noul Note 10+ 5G. Indiferent dacă este sau nu adevărat acest lucru, se pare că Verizon va oferi o serie de oferte promoționale la vânzare. Este posibilă oferirea unui Galaxy Note 10 gratuit la cumpărarea unui Galaxy Note 10+ 5G.

În cazul lui Verizon, materialele promoționale apărute au arătat clar că această promoție se referă la Galaxy Note 10+ 5G. Telefonul oferit gratuit nu va fi un alt model Note 10+ 5G, ci una dintre variantele lui Note 10 bazată pe conectivitate 4G.

Verizon Communications Inc. a fost fondată în 7 octombrie 1983, are cu sediul în New York City. Are 160.100 de angajați și aproape 126 miliarde dolari venituri în anul 2016. Verizon operează rețeaua wireless cea mai fiabilă din America, este o rețea națională de ultimă generație.

Un alt aspect pe care AndroidHeadlines a reușit să-l clarifice este faptul că imaginea apărută este imaginea oficială și cea finală. Multe dintre imaginile care au apărut recent au fost fie imagini promoționale care prezintă aspecte suplimentare, precum numele, fie imagini cu un telefon care nu a fost finalizat. Aceasta imagine promoțională este cea finală a lui Galaxy Note 10+ 5G.

Această ultimă imagine oferă o privire destul de clară asupra majorității părților dispozitivului, cu excepția celor de sus și de jos. Ceea ce lipsește din această imagine este totuși S Pen-ul. Au fost multe speculații în jurul S Pen-ului și a caracteristicilor noi ce le va avea. Considerăm ca ar fi trebuit să apară în imaginea de la Verizon.

Ecran mai mare, memorie RAM mai multă și patru camere pe Note 10+

Pe lângă suportul 5G, rămâne de văzut cât este de diferit Galaxy Note 10+ 5G în comparație cu versiunea 4G. Este clar că are același Infinity Dynamic AMOLED, o cameră frontală centrală și un design care se potrivește cu Galaxy Note 10+ standard. Cu toate acestea, cei care doresc să achiziționeze un Galaxy Note 10 și au în vedere noua rețea 5G, includerea suportului 5G va fi probabil un motiv serios pentru a opta pentru un telefon cu 5G. Așa cum este de așteptat, varianta 5G a lui Galaxy Note 10+ va fi cel mai scump model din gama Galaxy Note 10 din acest an.

Diferența dintre Galaxy Note 10+ și Galaxy Note 10 pare să vină în primul rând de la dimensiunea ecranului. Apoi cantitatea de memorie RAM (Galaxy Note 10+ are mai multă) și configurarea quad-camera la spate vor puncta de asemenea.

Stiri

Comparație Samsung Galaxy Tab S6 vs Samsung Galaxy Tab S5e

Cu Galaxy Tab S6 și Galaxy Tab S5e, Samsung a lansat anul trecut două excelente tablete high-end, care sunt foarte similare la...

Actualizarea seriei Galaxy S9 cu Android 10 disponibilă în februarie

Samsung și-a actualizat foaia de parcurs pentru actualizarea cu sistemul de operare Android 10 în multe țări. Cu această ocazie am aflat...

Samsung Galaxy M31 certificat Bluetooth, lansarea pare iminentă

Samsung Galaxy M31 a fost certificat de Bluetooth SIG cu numărul de model SM-M315F / DS și SM-M315F / DSN. Acest lucru...

Un nou set cu cască – Samsung Odyssey Mixed Reality (2020)

Gigantul tech Samsung a fost de mai mulți ani activ pe piața căștilor VR / AR. În octombrie 2017, a fost anunțat...

Galaxy Buds+ gratuit la precomandă pentru Galaxy S20+ și S20 Ultra

Samsung va anunța o nouă pereche de căști wireless, alături de seria Galaxy S20, pe 11 februarie 2020. Casetele în care se...

NEON, omul artificial Samsung îți poate combate singurătatea

CEO-ul STAR Labs de la Samsung a fost recent intervievat în ceea ce privește NEON, prototipul uman artificial prezentat la CES 2020....

Samsung Galaxy S20 și Galaxy S20+, au apărut fotografiile oficiale

Samsung Galaxy S20 și S20+ vor fi lansate de gigantul tech pe 11 februarie la San Francisco. Acesta vor fi însoțite la...