Samsung Galaxy Note 10, accesorii în roșu și albastru

869
Sursa Foto: via Winfuture.de

Se știe deja că gigantul sud-coreean de electronice Samsung va lansa smartphone-urile sale Galaxy Note 10 pe 7 august. Despre acestea se știu deja aproape toate specificațiile și caracteristicile. Cu rezerva că Samsung ne mai poate face și o surpriză plăcută. Cu aceste extraordinare smartphone-uri vor ajunge pe piață și o serie de accesorii dedicate.

La fel ca pentru seria Galaxy S10, Samsung dorește să îmbrace pe Galaxy Note 10 și Note 10+ cu o gamă cuprinzătoare de huse. Samsung face acest lucru nu numai pentru a oferi clienților o valoare adăugată, ci și din motive de venit. Sigur că o astfel de investiție trebuie protejată, lucru ce vor face majoritatea cumpărătorilor seriei Samsung Galaxy Note 10.

Huse și accesorii cu inovații majore pentru Samsung Galaxy Note 10

Cu toate acestea, datorită aspectului modificat al butoanelor, Samsung Galaxy Note 10 și Note 10+ au o mică problemă. La husele tip flip – butoanele din partea stângă a telefoanelor Galaxy Note sunt ascunse. Gama de accesorii Samsung aduce inovații majore pentru Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+. Pe lângă huse obișnuite transparente, veți avea și huse pentru protecție, huse din piele și silicon. Un mic aspect, desigur, vom avea din nou un LED-View-Cover, în care în plasticul încorporat în capac, un fel de model de stea, începe să clipească la apeluri și notificări.

Prin intermediul site-ului german WinFuture, vedem imagini cu noile huse pentru seria Note 10. Din ce vedem aici avem și o altă inovație. Vedem pentru prima dată Samsung Galaxy Note 10+ în noua culoare „Aura Blue” și Samsung Galaxy Note 10 în noua culoare „Aura Red”. Acestea completează paleta de culori așteptată pentru Galaxy Note 10. La lansare vor fi disponibile doar modelele în negru, alb, roz și argintiu. Disponibilitatea acestor culori va depinde de modelul telefonului și de țara unde va fi lansat.

WinFuture este un site german care oferă cele mai noi știri și videoclipuri legate de lumea tehnologiei informației. WinFuture a fost fondat în 21 mai 2000 și are sediul în Berlin, Germania. Are o echipă de profesioniști care acoperă toate domeniile tehnologice și are peste 7 milioane de accesări lunar.

Galaxy Note 10 cu huse special dedicate, din cauza schimbării locului butoanelor

Noile accesorii evidențiază o „problemă” în designul Galaxy Note 10+. Deoarece Samsung a mutat butonul de pornire și butoanele de volum în partea stângă, este mai dificil pentru utilizatori, cel puțin cei care folosesc huse rabatabile. Practic, husele sunt „greșite”, deoarece ar fi fost mai bine să se deschidă spre dreapta, în loc de stânga.

Aparent, Samsung dorește să rezolve acest „defect de proiectare”, dar prin integrarea unui fel de „buton” pe partea din față a dispozitivului, deoarece se pare că există o suprafață specială pe capacul frontal de pe husa flip. Vom vedea când avem smartphone-urile Samsung Galaxy Note 10 în mână echipate cu husele aferente.