Samsung Galaxy Note 10: Așa arată smartphone-ul de top în roz

1451
Sursa Foto: via Winfuture.de

Galaxy Note 10 a apărut, în plus față de versiunile reperate anterior în argintiu și negru, într-o culoare „roz“ sau ediție roz. Noul smartphone Samsung ar trebui să fie disponibil în această versiune, dar numai în anumite țări. Încă nu știm țările în care va fi disponibilă această versiune, ce pare destinată femeilor, chiar dacă nu este obligatoriu.

Potrivit informațiilor anterioare, Samsung vrea, de asemenea, să ofere pe Galaxy Note 10 și în variante de culoare albastră și verde. Conform WinFuture, de unde provine informația și fotografia, nu există imagini disponibile în aceste culori. În plus față de Note 10 și Note 10+ are planificate mai multe culori după ce va fi lansat.

Samsung Galaxy Note 10 într-un frumos roz-trandafiriu

Conform informațiilor alături de Note 10 și fratele mai mare va obține această culoare roz. Samsung Galaxy Note 9 nu a avut parte de această culoare. Desigur toate specificațiile și caracteristicile prezentate de noi în detaliu pe iLoveSamsung, rămân neschimbate pentru culoarea trandafirie. Acum nu vă așteptați să și miroase frumos dar, cu Samsung nu se știe niciodată ce ne rezervă viitorul!

Accentul pe seria Note 10 este pus pe rezoluția Full HD și pe afișajul Dynamic AMOLED „Infinity-O”. Trei camere puternice la spate și stiloul S Pen mult îmbunătățit, vor face senzație pe noua serie Samsung Galaxy Note 10.

Numele Exynos provine din cuvintele grecești exypnos (inteligență) și prasinos (verde), inteligență verde. În 2010, Samsung a lansat primul Exynos – S5PC110 (acum Exynos 3 Single) cu telefonul său mobil Samsung Galaxy S.

Sub capota, procesorul Samsung Exynos 9825 Octa-Core de 2,7 GHz, este combinat cu 8 GB de memorie RAM și 256 GB de stocare pentru Europa. O expansiune de memorie este imposibilă cu Samsung Galaxy Note 10, nu are tăviță pentru MicroSD. Trebuie să treceți la varianta mai scumpă Note 10+ dacă doriți să utilizați un MicroSD.

Samsung Galaxy Note 10 și Note 10+ vor fi prezentate oficial la New York, pe 7 august 2019. Vor fi disponibile în Europa și România începând cu 23 august. Dacă ediția roz poate fi comandată direct după lansare și apoi va fi disponibilă spre sfârșitul lunii august, nu știm încă.