Samsung Galaxy Note 10+ în Aura Blue posibil să vină în Europa

1446
Sursa Foto: via PhoneArena.com

Samsung Galaxy Note 10+ este disponibil în Aura White, Aura Black și Aura Glow în majoritatea piețelor de pe glob. Cu toate acestea, opțiunea Aura Blue este în prezent limitată la clienții din SUA care achiziționează flagship-ul prin intermediul Best Buy sau al site-ului propriu Samsung. Dar, destul de curând, disponibilitatea acestei culori va fi extinsă și la alte piețe. Conform informațiilor Galaxy Note 10+ în Aura Blue vine și în Europa.

Potrivit lui Roland Quandt, citat de PhoneArena, Samsung Galaxy Note 10+ în culoarea Aura Blue cu 256 GB spațiu de stocare va fi disponibil în curând pe mai multe piețe europene. Momentan nu este clar dacă culoarea va fi vândută ca o exclusivitate la anumiți operatori de telefonie mobilă sau dacă va fi disponibilă pe toate piețele. Dar cel puțin în Austria și Germania, Samsung va vinde telefonul în această culoare. Sperăm că acestă inedită nuanță va ajunge și în România.

Samsung Galaxy Note 10+ în Aura Blue nu costă mai mult

În mod surprinzător, varianta lui Samsung Galaxy Note 10+ în Aura Blue nu va costa mai mult decât celelalte culori. Va costa la fel ca orice altă versiune de culoare pentru Galaxy Note 10+. Aceasta înseamnă că cei din Europa care doresc smartphone-ul vor trebui să plătească 1.099 EUR pentru modelul liber de rețea.

Cu toate acestea, Samsung oferă foarte multe bonusuri și diferite facilități la cumpărare care pot scădea semnificativ prețul final. Oricum acest preț nu poate fi comparat cu prețul la care a fost vândut predecesorul său, Samsung Galaxy Note 9. Culoarea Aura Blue este disponibilă pentru Samsung Galaxy Note 10+, dar nu și pentru Note 10.

Austria este una dintre cele mai bogate țări din lume, cu un venit pe cap de locuitor pentru anul 2018 de 51.509 USD. Este pe locul 13 în lume la venitul pe cap de locuitor, înaintea unor țări ca Germania, Franța, Japonia, Italia sau Canada.

Vă reamintim că Note 10+ are în Europa procesorul Samsung Exynos 9825. Acesta este cuplat cu o memorie RAM enormă, 12 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare intern. Dispozitivul dispune, de asemenea, de un enorm ecran AMOLED Infinity-O de 6,8 inch și patru camere la spate. Phablet-ul vine cu o baterie impresionantă de 4.300 mAh și suport pentru încărcare rapidă de 45W.