Galaxy Note 10 și Note 10+ au cadru din oțel inoxidabil, nu din aluminiu

1098

Seria Samsung Galaxy Note 10 nu a ieșit nici acum, la câteva zile de le prezentare, de sub lumina reflectoarelor. Sunt telefoane uluitoare, absolut totul de la design la caracteristici și specificații sunt sub lupa specialiștilor tehnici din mass-media. Chiar dacă acum credem că știm totul despre aceste telefoane sunt descoperite mereu lucruri surprinzătoare.

Acum a apărut un videoclip oficial de prezentare din care mai aflăm unele noutăți. Clipul video prezintă mai multe caracteristici referitoare la cele mai recente phablete Samsung și dezvăluie un nou detaliu despre seria Galaxy Note 10. Mai exact, seria Samsung Galaxy Note 10 are un cadru din oțel inoxidabil, la fel ca Apple iPhone XS Max.

Galaxy Note 10 cu Corning Gorilla Glass 6 la spate și în față

Samsung Galaxy Note 9 și toate modelele emblematice Samsung după Galaxy S6 au fost fabricate din aluminiu. Este un aluminiu de de înaltă calitate folosit în industria aeronautică. Samsung folosește aluminiu 7003 pentru Galaxy S9 și Galaxy S9+. Seria de aluminiu 7000 este fabricată din aluminiu amestecat cu zinc. Samsung a introdus la un moment dat „Metal 12”. Acesta este un aliaj de magneziu și aluminiu durabil și ușor, creat în laboratoarele proprii dintr-o anumită proporție de magneziu și aluminiu. Dar în general a folosit aluminiu, este mai maleabil și mai puțin costisitor de fabricat decât oțelul inoxidabil, dar nu este la fel de rezistent.

Gigantul high-tech sud-coreean a mers într-o direcție diferită pentru seria Samsung Galaxy Note 10 și dintr-un motiv bine întemeiat. Oțelul inoxidabil este foarte rezistent la coroziune, dar cel mai important, este foarte rezistent ca metal. Este materialul preferat pentru produsele cu un standard de durabilitate mai mare – ceasuri de lux, piese auto și, în cazul nostru, smartphone-uri premium. Fiind mai puternic decât aluminiul, oțelul inoxidabil rezistă la zgârieturi, lovituri și îndoire mult mai bine. Aduce siguranță pe seria Note 10, mai ales că sticla Corning Gorilla Glass 6 este atât în ​​față cât și în spate, conform SamMobile.

Aluminiul a fost considerat cândva un metal mai prețios decât aurul. Napoleon al III-lea al Franței a organizat un banchet în care oaspeții săi cei mai respectați au servit masa cu tacâmuri din aluminiu. Aluminiul este cel mai răspândit metal din scoarța pământului.

Note 10 nu va primi o variantă cu spatele din ceramică

Va fi interesant de văzut cum Note 10 va face față testelor de stres în comparație cu Galaxy S10, sau mai ales Galaxy S10+. Samsung Galaxy Note 10 nu va primi o variantă cu spatele din ceramică în genul variantei pentru Galaxy S10+. Modelele Galaxy S10+ Ceramic Edition, cu spatele din ceramică, sunt mult mai scumpe. Se vând cu 250 de euro mai mult decât un model obișnuit Galaxy S10+. În schimb, Note 10 are un panou la spate din sticlă produsă de Corning Inc, la fel ca Galaxy S10.