Viitorul Galaxy Note 10 posibil cu o cameră de 64 megapixeli

845

Viitoarele smartphone-uri Samsung Galaxy vor primi un senzor ISOCELL de înaltă rezoluție. Samsung a prezentat recent noii senzori pentru camere foto cu rezoluție de 48 și 64 MP. Senzorii foto sunt în probe și se așteaptă lansarea în a doua jumătate a anului, posibil în septembrie. Tot atunci, sfârșitul lui august – începutul lui septembrie este programat și Samsung Galaxy Note 10. Apariția unei camere de 64 MP pe Note 10 este foarte posibilă.

Funcționalitatea camerelor în smartphone-uri a crescut considerabil în ultimii ani. Nu numai că sunt integrate mai multe camere, dar și rezoluția pe cameră crește puternic. În 2019 sunt deja mai multe telefoane ce dispun de camere cu 48 MP. Avem astfel de camere pe Oppo Reno, OnePlus 7 Pro sau Samsung Galaxy A80.

Cu toate acestea, Samsung vrea și mai mult! A introdus ISOCell Bright GW1 de 64 MP și ISOCell Bright GM2 de 48 MP. Ambii senzori de imagine de 0,8 μm prezintă rezoluții foarte ridicate prin utilizarea de pixeli foarte mici și susțin o serie de tehnologii menite să îmbunătățească calitatea imaginii. Ambii senzori sunt destinați telefoanelor mobile.

Senzori de cameră de înaltă rezoluție pentru fotografii ideale

Samsung și-a folosit propriile camere IsoCell de ceva timp pentru smartphone-urile Galaxy. Este posibil ca senzorul de cameră de 64 MP să fie utilizat pentru Samsung Galaxy Note 10, așteptat în a doua jumătate a anului 2019. În acel moment, producția de masă a acestui senzor foto, trebuie să fie deja începută.

Sony Corporation este o companie multinațională japoneză fondată în 1946. Are sediul în Tokio, Japonia. Sony este după Hitachi și Panasonic a treia cea mai mare companie japoneză de electronice de consum. Primul produs Sony a fost un aragaz! Sony a fost prima companie japoneză a cărei nume a fost scris cu litere latine.

Un senzor mare este de obicei capabil să capteze mai multă lumină și să realizeze fotografii de calitate mai bună în condiții de iluminare slabă. Cu toate acestea, camerele pentru telefoane lansate de Samsung sunt destul de mici. Pentru a putea face fotografii frumoase, mai ales seara, cu un senzor de 0,8 qm se folosește așa-numita tehnologie Tetracell. Patru pixeli sunt uniți într-unul, astfel încât fotografia să surprinde foarte multe detalii. Rezoluția HDR este, de asemenea, acceptată.

În plus, senzorul de 64 MP de la Samsung este echipat cu Dual Conversion Gain (DCG). Această tehnologie este folosită de senzorii Sony și este ideală pentru momente când există (prea) multă lumină disponibilă. Când se fac fotografii în multă lumină, un câștig de conversie scăzut este folosit pentru a atinge o gamă dinamică mai mare. Ar fi excelent pentru Galaxy Note 10.

În plus, ambii senzori de cameră sunt echipați cu Super PD sau un sistem de focalizare automată cu detecție de fază. Sistemul AF contribuie la obținerea de imagini clare. Acest lucru este posibil cu noua cameră smartphone de la Samsung. Videoclipurile cu mișcare super-lentă sunt acceptate în calitate Full HD @ 480fps.

Senzorul de 64 MP așteptat pe viitoarele smartphone-uri Galaxy

Senzorii vor fi disponibili în a doua jumătate a anului 2019. Eventual aceștia vor fi utilizați pentru Galaxy Note 10, așteptat în august – septembrie 2019. Acest smartphone de ultimă generație este echipat cu un număr mare de camere. Este de așteptat ca o cameră dublă selfie să fie disponibilă, precum și un modul quad-camera în partea din spate. Până acum s-a presupus că ar fi aceeași setare a camerelor aflată pe Galaxy S10 5G. Camera principală a acestui model, totuși, oferă doar rezoluție de 12 MP.

Este foarte posibil ca Samsung să pună acești senzorii de înaltă rezoluție și pe seria Galaxy A, din ce în ce mai populară. Samsung Galaxy A80 se distinge cu o camera rotativă de 48 MP. Un alt membru al seriei A, Galaxy A90 mai este programat în acest an. Cum gigantul tech a promis și a făcut până acum, că va introduce noi caracteristici inovatoare pe seria Galaxy A, ne putem aștepta ca viitorul Galaxy A90 să fie echipat cu o cameră de 64 MP de înaltă rezoluție.

SURSĂLetsgoDigital