Galaxy Note 10 și Note 10+ certificate de FCC, nu au mufa de 3,5 mm

1049
Sursa Foto: via AndroidHeadlines.com

Samsung Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+ au fost certificate de către Comisia Federală de Comunicații din SUA, înainte de lansarea ce va avea loc pe 7 august la New York. Înregistrările de pe site-ul web al FCC au dezvăluit primele imagini oficiale, precum și unele caracteristici ale smartphone-ului emblematic Galaxy Note 10.

Fratele său mai mare, Note 10+, a fost, de asemenea, certificat de autoritatea de reglementare americană. Imaginile și caracteristicile lui Note 10+ nu sunt disponibile pe site-ul FCC în acest moment. În mod special, imaginile cu Samsung Galaxy Note 10 au confirmat că smartphone-ul nu va avea mufa audio de 3,5 mm. De asemenea, smartphone-ul va avea un sistem de trei camere foto la spate.

Trei modele de Galaxy Note 10 certificate de FCC

Federal Communications Commission a certificat trei modele de Galaxy Note 10. Au primit avizul numerele de model SM-N975F și varianta dual-SIM SM-975X. În ceea ce privește Galaxy Note 10+, a primit certificarea un singur număr de model, SM-N976B. Samsung Galaxy Note 8 și Note 9 au venit într-un singur model.

Imaginile anterioare au arătat că seria Galaxy Note 10 va avea un afișaj cu gaură Infinity-O, ceea ce se așteaptă și de la fratele său mai mare. După cum se vede în fotografii, smartphone-ul va avea trei camere în spate, cu un senzor de focalizare automată cu laser și un bliț LED.

Receptorul va avea, de asemenea, un difuzor în rama superioară. În partea de jos, dispozitivul va avea un microfon, un port USB de tip C, o grila de difuzor și un slot pentru a găzdui S Pen-ul. De asemenea, certificatul FCC privind Note 10 arată că dimensiunile telefonului vor fi de 77,6 x 162,5 x 170,1 mm. În special, butonul fizic Bixby lipsește de pe telefonul Samsung.

FCC – Federal Communications Commission a fost înființată în 19 iunie 1934. Are sediul în Washington, DC, SUA. FCC este compusă din cinci comisari, numiți de președinte și confirmați de Senatul SUA, aleși pe timp de cinci ani. Competența FCC acoperă toate cele 50 de state, Districtul Columbia și posesiunile Statelor Unite.

Potrivit tuturor informațiilor de până acum, Samsung va lansa patru modele de Note 10 în acest an. Este o premieră pentru seria Galaxy Note. Cele patru modele sunt Galaxy Note 10 și Note 10+ și omologii lor cu o conectivitate 5G. Cum lansarea este foarte aproape ne așteptăm ca în perioada următoare să apară și mai multe informații și fotografii despre seria Note 10. De mai multe ori, în momentul lansării unui smartphone high-end, informațiile despre acesta erau cunoscute în totalitate.