Galaxy Note 10 va fi dotat cu încărcare rapidă de 45W

786

Continuă avalanșa de informații despre Samsung Galaxy Note 10. Acum avem o informație mai mult decât credibilă și ne bucurăm că această caracteristică va fi inclusă în Note 10 și probabil în viitor și în alte smartphone-uri Samsung. Potrivit lui Universe Ice, Note 10 va avea o încărcare rapidă de 45W.

Samsung Galaxy Note 9 de anul trecut a fost livrat cu o baterie de 4.000 mAh cu suport de încărcare rapidă de 15W. Samsung Galaxy S10 suportă în prezent o încărcare rapidă tot de 15 W, doar Galaxy S10 5G face excepție cu 25W. Dar, despre Galaxy Note 10, care ar putea ajunge în luna august, sunt zvonuri că vine cu o încărcare și mai rapidă. Luna trecută, am scris că Note 10 va avea o încărcare mai mare de 25W. Dar informațiile de astăzi, via GSMArena, indică faptul că acest model vine cu o încărcare rapidă de 45W.

Note 10 cu o încărcare de trei ori mai rapidă decât Note 9

Ice Universe a postat o imagine a unei picturi în care apare geniul, artistul și inventatorul renascentist Leonardo Da Vinci. Nimic nou până aici, poate fi un fan „Da Vinci” dar, Universe Ice a scris și numerele „101101” pe imagine. Deja aici lucrurile devin interesante. După cum probabil știți, „Da Vinci” este codul intern pe care Samsung îl folosește pentru Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10 Pro, pe lângă versiunile 5G ale acestora.

O căutare rapidă de la Google pentru numărul „101101” arată că este de fapt un cod binar pentru numărul „45”. Încă o dată, aceasta ar putea fi o coincidență, dar dacă punem cele două lucruri împreună, este posibil ca Universul de Gheață să confirme prezența încărcării rapide de 45W pe seria Galaxy Note 10.

Leonardo da Vinci (1452 – 1519), a fost cel mai de seamă reprezentant al Renașterii italiene din perioada de apogeu a acesteia. Spirit universalist, Da Vinci a fost pictor, sculptor, arhitect, muzician, inginer, inventator, anatomist, geolog, cartograf, botanist și scriitor. Da Vinci este considerat cel mai mare geniu din întreaga istorie a omenirii.

Aceasta ar putea fi o simplă coincidență, dar mai degrabă este posibil ca Ice Universe să indice posibilitatea unei încărcări rapide de 45W pe Galaxy Note 10. Universe Ice este un fost angajat al companiei Samsung. Informațiile sale sunt aproape în totalitate adevărate atunci când vine vorba despre smartphone-urile high-end produse de gigantul tech.

Așa că având deja numele de cod intern „Da Vinci„, acum cu numărul „45” suprapus pe imaginea geniului umanității, putem spune că leakster-ul Ice Universe a scos la iveală faptul că Galaxy Note 10 va veni cu încărcare rapidă de 45W.