Viitorul Galaxy Note 10 va avea numele codificat „Da Vinci”

1084

A trecut o lună de când Samsung Galaxy Note 9 a fost lansat și deja auzim zvonuri despre Galaxy Note 10. Așa cum era de așteptat, a apărut numele de cod dispozitivului care va apărea peste un an. Este doar un zvon sau acesta va fi numele de cod sub care va fi dezvoltat viitorul phablet, încă nu știm.

Potrivit leakster-ului Ice Universe, cu multe predicții care s-au adeverit, Samsung Galaxy Note 10 a fost codificat „Da Vinci”. Conform SamMobile, ar putea fi o trimitere la modul în care aceste telefoane extraordinare din gama Galaxy Note, sunt cele mai bune smartphone-uri multifuncționale. Făcând trimitere la modul în care Leonardo da Vinci este cunoscut ca un om foarte bine pregătit în toate domeniile, un geniu.

Galaxy Note 10 va fi mai inteligent și mai frumos.

Sună plauzibil, mai ales cu privire la modul în care urmașul lui Galaxy Note 8, a fost dotat și primit de public. Samsung Galaxy Note 9 a avut nume de cod în timpul dezvoltării sale „Coroana” (Crown). Are împachetate multe caracteristici și este ceea ce își dorește fiecare de la un smartphone.

Numele de cod „Da Vinci” ar putea fi un indiciu al unui upgrade de design major pentru viitorul Galaxy Note 10. Mult mai capabil și inteligent, gen Leonardo și în același timp și frumos. Având în vedere că cea mai faimoasă lucrare a lui Leonardo da Vinci este pictura Mona Lisa.

Leonardo da Vinci (1452 – 1519), a fost cel mai de seamă reprezentant al Renașterii italiene din perioada de apogeu a acesteia. Spirit universalist: pictor, sculptor, arhitect, muzician, inginer, inventator, anatomist, geolog, cartograf, botanist și scriitor. Leonardo da Vinci este considerat cel mai de seamă geniu din întreaga istorie a omenirii.

Denumire de la un geniu, pentru un viitor smartphone genial.

„Da Vinci” ar putea sugera că Note 10 ar putea avea un stylus genial, asemenea numelui de cod al phabletului. Dar poate că mergem prea departe. Leonardo Da Vinci era un artist, un pictor și un inventator, știa tot și de toate. Suntem siguri că phabletul de anul viitor va avea mai multe caracteristici și specificații puternice. Geniul inventator al Renașterii italiene, inteligent și misterios ca zâmbetul celebrei sale picturi Mona Lisa, pare să fie o alegere inspirată.

Dar, Note 10 este la un an depărtare, dacă „Da Vinci” este numele de cod, ne va spune doar timpul. Cele mai multe informații despre numele de cod al viitoarelor telefoane emblematice Samsung provin din publicațiile sud-coreene. Ice Universe este un apropiat al acestei zone și un cunoscător al fenomenului Samsung. Sperăm că vor mai apărea și alte informații despre acest lucru pentru a face mai multă lumină asupra acestei denumiri.

Faptul că Note 10 are un nume de cod, înseamnă că proiectul a fost demarat, iar proiectarea a început.