Galaxy Note 10 este aproape, unora nu o să le placă ceea ce văd

884

O nouă scurgere de informații despre Samsung Galaxy Note 10 a sosit și, așa cum era de așteptat, vine sub forma unui clip video bazat pe CAD (Computer-aided design). Aceste imagini realizate cu un program de proiectare asistat de calculator – CAD, ne oferă o privire atât la partea din față, cât și la partea din spate a dispozitivului. Rendările foto sunt realizate pe baza informațiilor apărute până acum despre Galaxy Note 10.

De asemenea, scurgerea confirmă unele lucruri pe care le-am auzit despre Note 10 în ultimele săptămâni. Potrivit 91Mobiles, care a publicat inițial acest scurt videoclip în colaborare cu OnLeaks, nu există mufă pentru căști pe Galaxy Note 10. Tasta Bixby se pare că a fost îndepărtată, dar butoanele fizice de volum și pornire încă mai sunt acolo, dat cu securea deasupra capului.

Decupajul din ecran pentru camera foto frontală va fi poziționat central

În plus, decupajul pentru camera frontală se va deplasa din partea dreaptă a afișajului spre centru. Aceste fotografii sunt pentru modelul mai mic Galaxy Note 10, cu un afișaj de 6,3 inch și o singură cameră frontală. Este posibil ca modelul Note 10 Pro mai mare să continue să aibă acest decupaj pentru camerele frontale, tot în lateral.

Asta pentru că ne așteptăm ca Galaxy Note 10 Pro sa aibă o configurație foto cu două camere în față, la fel ca Samsung Galaxy S10+. Nici un model Samsung Galaxy S de top nu a fost lansat cu mai multe camere decât următorul Galaxy Note din același an. Și modelul Note 10 5G va avea probabil aceleași camere frontale existente pe Galaxy S10 5G.

Numele Bixby este asociat cu Star Trek, Jerome Bixby un scriitor american de science-fiction, a scris mai multe episoade din Star Trek. Au fost informații că Bixby va avea o colegă! Kestra s-a vehiculat a fi asistenta inteligentă din smartphone-urile Samsung high-end. Kestra Troi a fost un personaj din Star Trek.

Vorbind despre camerele foto, fotografiile arată o configurație cu trei camere în partea din spate a telefonului, aliniată vertical în colțul din stânga sus. Vă reamintim că este vorba de Galaxy Note 10, modelul mai mic. Samsung mută, de asemenea, butonul de alimentare în partea stângă a telefonului, sub butoanele de volum, lăsând partea dreaptă curată. Butonul de pornire cel mai probabil se va dubla cu tasta Bixby, ce va fi activat printr-o apăsare mai lungă. Este cu siguranță o alternativă bună la un buton fizic dedicat doar lui Bixby, buton inutil pentru cei ce nu au suport Bixby Voice în limba lor.

La fel de gros ca Galaxy S10, dar nici o mufă pentru căști

Samsung Galaxy Note 10 poate măsura 162,6 x 77,4 x 7,9 mm. Da, asta ar însemna că Note 10 va fi la fel de gros ca Galaxy S10e și Galaxy S10 5G. Ce nu vedem acolo este mufa de 3,5mm pentru căști. Nu știm dacă dimensiunea și capacitatea bateriei pe Note 10 va crește prin eliminarea jack-ului audio. Este posibil ca Note 10 Pro să aibă o mufă pentru căști? Cu siguranță putem spera, dar va trebui să mai așteptăm înainte de a putea face o afirmație sigură.

Cu toate acestea, trecând prin toate zvonurile și scurgerile despre Galaxy Note 10, este posibil să ne împăcăm în sfârșit cu faptul că este timpul să ne luăm la revedere de la mufa audio tradițională. Aproape toți marii producători de smartphone-uri high-end au renunțat la aceasta. Acest lucru se va întâmpla inevitabil, mai devreme sau mai târziu și pe telefoanele Samsung. Este posibil ca fanii gamei Galaxy Note să nu aprecieze această mișcare a companiei sud-coreene.