La Galaxy Note 10 viteza de încărcare rapidă va fi mai mare de 25W

944

Există un singur model pe seria Galaxy S10, care include noua „încărcarea super-rapidă” de la Samsung. Acest model nu se va găsi pe prea multe piețe. Este Samsung Galaxy S10 5G și suportă încărcare rapidă de 25W în comparație cu încărcarea de 15W aflată pe dispozitivele recente ale companiei. Cu toate acestea și Samsung Galaxy A70 are încărcare de 25W. Viitorul Galaxy Note 10 va avea încărcare super-rapidă de 50W.

Conform informațiilor de până acum încărcarea rapidă de 25W se va afla și pe Galaxy Note 10. Am mai scris despre seria Note 10 că va avea două variante fiecare cu perechea lui de 5G. Astfel încât informația că acestea vor avea o încărcare super-rapidă era ceva normal. Era, pentru că datele problemei sunt altele!

Samsung Galaxy Note 10 cu încărcare rapidă de 50W

Informații de ultimă oră afirmă că, viteza de încărcare rapidă pe Note 10 ar putea fi chiar mai mare de 25W. Știm că încărcarea rapidă de 25W de la Samsung este excelentă. De asemenea Galaxy A70 este uluitor privind încărcarea super-rapidă. Dar Samsung vrea să aducă un alt smartphone cu încărcare super-rapidă anul acesta. Este vorba de Samsung Galaxy Note 10, cu încărcare de 50W.

Cunoscutul leakster Ice Univers prezice că viteza de încărcare rapidă pe Galaxy Note 10 ar putea fi mai mare de 25W. Nu a fost furnizată nicio cifră specifică, însă el menționează că bateria și viteza de încărcare nu vor reprezenta un punct slab pentru dispozitiv. De asemenea, cunoscutul ziarist Gordon Kelly de la Forbes a auzit ceva asemănător dintr-o sursă de încredere. Gordon Kelly a primit informația că încărcarea rapidă va fi mai mare de 25W, conform SamMobile. Fanii se pot aștepta să fie „surprinși plăcut și nu dezamăgiți” atunci când specificațiile de încărcare vor fi făcute publice.

OPPO Electronics Corp. este un producător de electronice din China fondat în 2004. Principalele linii de produse sunt smartphone-urile și playerele Blu-ray. Oppo este o filială a grupului chinez BBK Electronics, unul dintre cei mai mari cinci producători de smartphone din lume. BKK Electronics deține mărcile Vivo și Oppo. Oppo este societatea-mamă a OnePlus.

Telefonul Oppo Find X Lamborghini are încărcare de 50W

Există momentan mai multe speculații cu privire la Galaxy Note 10 privind încărcarea super-rapidă de 50W. Acest lucru ar putea părea vorbe în vânt pentru unii oameni, dar nu este chiar un lucru nou pe piață. Tehnologia de încărcare SuperVOOC de la Oppo oferă deja o putere maximă de încărcare care este aproape de 50W. Compania Oppo susține că acest încărcător poate încărca complet un smartphone în 35 de minute (în condiții de laborator controlate). Și dacă poate Oppo, de ce să nu poată și Samsung!

Suntem siguri că vor apare mai multe informații despre capacitatea bateriei ce va fi pe Galaxy Note 10 și viteza de încărcare în următoarele săptămâni. Această îmbunătățire s-ar putea dovedi fi importantă pentru a atrage mai mulți oameni să achiziționeze unul din următoarele phablete Samsung.