Galaxy Note 10+, încărcarea rapidă bate toate recordurile!

1294
Sursa Foto: Phonandroid.com

Samsung a anunțat seria Galaxy Note 10 pe 7 august, de atunci telefoanele sunt intens și riguros testate de toată lumea. Pe YouTube, canalul Portal Gadgets a evaluat încărcarea rapidă a noului smartphone Samsung. Și bate toate recordurile! Nu are egal în comparație cu toți ceilalți competitori.

Samsung promite o viață excelentă a bateriei datorită unei capacități de 4.300 mAh pentru Note 10+. Este cea mai mare baterie încorporată vreodată într-unul dintre smartphone-urile sale din gama Galaxy S. Pentru prima dată, gigantul tech oferă un încărcător rapid de 25W, suficient pentru a încărca bateria pentru o zi în doar 30 de minute.

Galaxy Note 10+ de la 0 până la 100% în mai puțin de 70 de minute

Galaxy Note 10+ mult mai bun decât telefoanele concurente. La testele făcute de site-ul Gadgets Portal, Samsung Galaxy Note 10+ a fost comparat în condiții identice, cu alte trei telefoane de super-clasă. Samsung Galaxy Note 9, OnePlus 7 Pro și Apple iPhone XS Max. IPhone XS Max și Galaxy Note 9 au fost lansate anul trecut și au baterii de 3.170 mAh și 4.000 mAh. OnePlus 7 Pro este alimentat de o baterie 4000 mAh. Noul smartphone Samsung se descurcă foarte bine.

În testul efectuat de site-ul Gadgets Portal sunt folosite încărcătoarele oficiale aflate în cutia în care este vândut telefonul. Samsung Galaxy Note 10+ are în cutie un încărcător de 25W, chiar dacă suportă o încărcare de 45W. Apple iPhone XS Max are un încărcător de 30W, OnePlus 7 Pro unul tot de 30W. Presupunem că Galaxy Note 9 este încărcat tot cu încărcătorul de 25W Samsung. Conform PhoneArena site-ul Portal Gadgets nu a menționat ce încărcător a folosit pentru Note 9.

OnePlus Technology Co. Ltd. denumită în mod obișnuit OnePlus este o marcă deținută de BKK Electronics, alături de brandurile OPPO și VIVO. One Plus este un producător chinez de smartphone cu sediul în Shenzhen, fondat în decembrie 2013.

Apple iPhone XS Max este ultimul dintre aceste patru smartphone-uri

În acest test, sistemul de încărcare a lui Galaxy Note 10+ este deosebit de rapid. În 65 de minute, bateria trece de la 0 la 100%. Mai durează încă 20 de minute pentru ca OnePlus 7 Pro să fie încărcat 100%. Acest lucru se explică prin încetinirea încărcării în a doua parte a procesului de încărcare. Apropiindu-se de 100%, OnePlus 7 Pro scade sarcina la 10W în timp ce Nota 10+ o reduce la 15W. Samsung Galaxy Note 9, atinge maximul în 2 ore, iar Apple iPhone XS Max depășește acest prag.

Nu numai că Galaxy Note 10+ depășește concurenții la încărcarea completă, dar se comportă bine și în prima parte a procesului de încărcare. În 10 minute ajunge de la 0 la 22% și apoi ajunge la 64% în 30 de minute. Rezultatele sunt cu atât mai impresionante cu cât în teste este folosit încărcătorul de 25W furnizat în cutie. Samsung oferă un încărcător opțional de 45W la 45 de euro.