Seria Samsung Galaxy Note 10 va fi lansată pe 10 august

970

Samsung Galaxy Note 10 este viitorul telefon inteligent ce va fi lansat de Samsung Electronics. După ce Samsung a lansat seria aniversară Galaxy S10 sunt așteptări mari și de la viitoarea serie Galaxy Note. Aceasta va fi împărțită în modele pentru rețeaua 5G și pentru 4G LTE (Long Term Evolution), actuala rețea de telefonie mobilă. Acum conform ziarului sud-coreean ETNews, am aflat dată lansării seriei Galaxy Note, va fi 10 august 2019.

Potrivit mai multor surse, mai mult decât serioase precum SamMobile sau PhoneArena, seria Galaxy Note 10 este împărțită în modele „profesionale” și „generale”. Modelul general va avea conectivitate 4G, în timp ce modelul profesional 5G. Acestea vor fi echipate cu un display de 6,28 inch modelul mai mic și de 6,75 inch modelul Pro.

Ecranul Samsung Infinity-O pe ambele modele

Excelentul ecran, din toate punctele de vedere, Infinity-O se va afla în dotarea celor patru modele Note 10. Acest ecran a fost și pe seria Galaxy S10 și nu avem emoții că se va întâmpla altfel pe seria Galaxy Note 10. În orificiul acestui ecran se va afla camera foto frontală, dar nu în partea din dreapta sus! Gaura a fost mutată de Samsung în poziție centrală. La fel ca seria Galaxy S10 și seria Note 10 va avea o memorie RAM de până la 12GB. Departamentul foto spate va fi compus din patru camere, trei camere plus una ToF.

Există, de asemenea, mai multe informații în legătură cu o funcție de încărcare rapidă de 45 wați. Cele mai recente telefoane smart de la Samsung suportă încărcarea de 15W de mare viteză. Samsung Galaxy S10 5G suportă încărcare rapidă de 25 wați. De asemenea, este de așteptat ca mufa pentru căști să dispară în conformitate cu aproape toate informațiile despre Note 10. Se pare că Galaxy Note 10 Pro va păstra totuși mufa. Nimic nu este confirmat oficial de Samsung în acest sens.

Watt cu simbolul W este unitatea de măsură pentru putere în Sistemul internațional de unități. Watt-ul este numit după inventatorul scoțian James Watt, un matematician, inventator și inginer scoțian. A fost ales în 1784 membru al Societății Regale din Edinburgh iar în 1814 membru în Academia Franceză. Pe actuala bancnotă de 50 de lire sterline apare chipul lui James Watt.

Modelul mai mic Galaxy Note 10 va costa între 1.100 și 1.200$

Nu există cititor de amprente la spate, care într-un fel confirmă faptul că va exista un senzor de amprentă digitală in-display. Butonul dedicat asistentului inteligent Bixby va dispărea din seria Note 10. Cel mai sigur va fi cuplat cu butonul fizic de pornire, Bixby fiind apelat printr-o apăsare mai lungă.

În privința prețului la care va fi comercializată seria Note 10, cea mai recentă informație dă modelul entry-level Galaxy Note 10, undeva între 1.100 – 1.200 de dolari. Deocamdată este singura informație apărută referitoare la preț.