Galaxy Note 10 Lite și Galaxy S10 Lite primesc actualizarea din iulie

232
Galaxy Note 10 Lite si Galaxy S10 Lite
Sursa foto: androidheadlines.com

În altă zi, un alt dispozitiv Samsung primește corecția de securitate Android din iulie 2022. Ei bine, două noi smartpone-uri primesc actualizarea de securitate din iulie – Galaxy Note 10 Lite și Galaxy S10 Lite. Cele două flagship-uri Galaxy la prețuri accesibile primesc cel mai recent patch de securitate în Europa. Actualizările ar trebui să ajungă pe alte piețe în următoarele zile

În momentul scrierii acestui articol actualizarea din iulie pentru Galaxy Note 10 Lite este lansată în Franța. Actualizarea vine cu versiunea de firmware N770FXXS8GVF4 și are o mărime de 5,87GB, potrivit AndroidHeadlines.

Între timp, lansarea pentru Galaxy S10 Lite a început în Spania și primește versiunea de firmware G770FXXS6GVG1 (5,26GB). Cele două nu primesc nimic în afară de remedierea vulnerabilităților pentru această lună. Sunt o mulțime de acestea, totuși. Potrivit celui mai recent buletin de securitate al Samsung, SMR-ul din iulie conține remedieri pentru mai mult de 60 de vulnerabilități, inclusiv câteva critice. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Samsung Galaxy S10 Lite și Samsung Galaxy Note 10 Lite!

Actualizarea din iulie pentru Galaxy S10 Lite și Note 10 Lite

După cum am scris mai sus, cea mai recentă actualizare pentru Galaxy Note 10 Lite și Galaxy S10 Lite ar trebui să treacă în curând granițele Franței și Spaniei și să ajungă în alte țări europene. Noul SMR va ajunge în cele din urmă la telefon la nivel global în următoarele două săptămâni sau cam asa ceva.

Galaxy Note 10 Lite și Galaxy S10 Lite au sosit în ianuarie 2020, la cinci luni după seria Samsung Galaxy Note 10. Ideea Samsung cu modelele Lite a fost de a aduce caracteristici de vârf, inclusiv S Pen la mai multă lume. Ele costă mai puțin decât modelele obișnuite Galaxy Note 10 și Galaxy S10 și, de așteptat, vin și cu unele compromisuri.

În iunie 2022 Android 10 avea o cotă de piață de 21,92%. Era depășit doar de Android 11 cu o cotă de piață de 31,65%. Cel mai recent sistem de operare, Android 12, avea o cotă de 17,54%. Au fost urmate de Android 9 Pie cu 11,06 % și Android 8 Oreo cu 5,91%.

Cu toate acestea, Samsung a oferit ambelor telefoane suport software solid până acum. Galaxy Note 10 Lite și Galaxy S10 Lite continuă să primească actualizări lunare de securitate de peste doi ani de la apariția pe piață. Lansate cu Android 10, dispozitivele au primit și două actualizări majore ale sistemului de operare Android – Android 11 și Android 12. Ar trebui să primească și Android 13, poate cândva la sfârșitul acestui an sau la începutul lui 2023.

Între timp, dacă utilizați oricare dintre aceste telefoane, fiți atenți la patch-ul de securitate din iulie. Veți primi o notificare odată ce lansarea OTA (Over The Air) ajunge la unitatea dvs. De asemenea, puteți verifica manual actualizările mergând la Setări -> Actualizare software. Dacă actualizarea este deja acolo, apăsați Descărcare și instalare.