Samsung Galaxy Note 10 Lite a fost certificat de FCC

682
Sursa Foto: via 91mobiles.com

Samsung Galaxy Note 10 Lite a fost în top-ul scurgerilor de informații în ultima vreme. Acum Note 10 Lite, momentan cu numărul de model SM-N770F, a fost certificat de agenția americană FCC. Acest lucru sugerează că lansarea noului smartphone Lite din gama Note ar putea avea loc mai repede decât credem.

În special, deși listarea FCC nu dezvăluie multe informații noi despre specificațiile receptorului, acesta confirmă faptul că receptorul va fi lansat în SUA. De reținut, certificarea BIS (Bureau of Indian Standards) a lui Galaxy Note 10 Lite a fost identificată săptămâna trecută și a confirmat că receptorul va lansat și în India. În cazul în care nu ați urmărit sit-ul nostru, telefonul era de așteptat să fie lansat mai târziu în această lună, dar conform ultimelor informații lansarea sa a fost amânată până în ianuarie 2020.

Galaxy Note 10 Lite la un preț puțin peste 600 de euro

Dacă vorbim despre preț, conform site-ului indian 91Mobiles, o recentă informație sugerează că receptorul va costa în India 48.000 INR. Acest preț se traduce ca aproximativ 610 euro. Raportat la modelul mai mic din seria Note, Galaxy Note 10, Lite va fi mult mai ieftin decât acesta. Este prețul care a apărut în mai multe zvonuri din ultimul timp.

Samsung Galaxy Note 10 Lite este așteptat să dispună de procesorul Samsung Exynos 9810. Acesta va fi cuplat cu 6 GB de memorie RAM și 128 sau 256 GB de stocare încorporată, care ar trebui să poată fi extinsă cu un microSD. Mărimea diagonalei afișajului nu este prea clară în acest moment. Sunt vehiculate două diagonale, 6,5 sau 6,7 inch.

Inch-ul este o unitate de măsură britanică pentru lungime, folosită și în SUA și alte câteva zone. Lungimea exactă a unui inch a variat în trecut, dar de la adoptarea Sistemului Internațional bazat pe sistemul metric, inch-ul a fost stabilit la 25,4 mm.

Sunt cunoscute dimensiunile telefonului Samsung, are 163,9 x 76 x 8,6 mm. Pe partea de software, receptorul va avea cel mai probabil Android 10 și One UI 2.0 din cutie. La fel ca modelele obișnuite Galaxy Note, versiunea Lite este de neconceput să apară fără instrumentul care dă farmec seriei Samsung Galaxy Note: S Pen. Interesant este că telefonul va avea o mufa audio de 3,5 mm. Conform scorurilor de referință scurse de la Geekbench, receptorul a reușit să obțină 667 de puncte la testul cu un singur nucleu și 2030 de puncte la testul multi-core.

Posibilă lansare în ianuarie 2020 alături de Galaxy S10 Lite

După cum ați putut vedea din fotografiile publicate de noi până acum, Note 10 Lite va veni cu un design care include un afișaj cu o gaură centrală pentru camera frontală și un modul dreptunghiular pentru camerele din spate. Deocamdată cunoaștem detaliile camerei din spate la Note 10 Lite, însă despre camera frontală sunt doar zvonuri. Se pare că Samsung va pune o cameră de 32 MP.

Referitor la schimbarea datei de lansare din decembrie în ianuarie 2020, nu cunoaștem motivele acestei modificări. Conform informațiilor smartphone-ul Lite din seria Note va fi lansat împreună cu Samsung Galaxy S10 Lite. Acesta va avea un preț între 700 și 750 de euro, beneficiind de un procesor mai nou și mai performant.