Acasă Stiri Galaxy Note 10 Lite a apărut pe Geekbench, știm mai multe specificații

Galaxy Note 10 Lite a apărut pe Geekbench, știm mai multe specificații

Un nou smartphone Samsung cu număr de model SM-N770F a apărut pe Geekbench, iar acesta este considerat a fi Galaxy Note 10 Lite. Listarea pe Geekbench a lui Note 10 Lite dezvăluie câteva specificații cheie ale viitorului smartphone. Aceste specificații includ procesorul Samsung  Exynos 9810 și sistemul de operare Android 10, printre altele.

Conform mai multor informații Note 10 Lite, S10 Lite și Galaxy A51 sunt așteptate să fie lansate în decembrie. Este ceva inedit față de lansările anterioare ale gigantului tech sud-coreean. Probabil cu aceste lansări Samsung vrea să profite la maximul de perioada sărbătorilor de sfârșit de an.

Specificații Samsung Galaxy Note 10 Lite

Listarea micuțului Note 10 Lite pe site-ul de referință Geekbench a fost identificată de colegii noștri de la site-ul 91Mobiles. Pe Geekbench, Note 10 Lite a obținut un scor de 667 puncte în testele single-core (un singur nucleu) și 2.030 de puncte în multi-core. Sunt scoruri bune, în concordanță cu locul ce va fi ocupat de Samsung Galaxy Note 10 Lite în gama Note.

Dincolo de acest lucru, site-ul de referință evidențiază și câteva specificații cheie aflate pe Galaxy Note 10 Lite. Astfel am aflat că smartphone-ul Samsung va fi alimentat de un chipset Samsung Exynos 9810. Exynos 9810 este un procesor mobil Samsung din 2018 care a alimentat smartphone-urile Galaxy S9 și Galaxy S9+ și Galaxy Note 9.

Primul microprocesor a fost dezvoltat la începutul anilor ’70 de Texas Instruments. Procesorul este creierul unui smartphone, el controlează tot ceea ce se întâmplă în smartphone. Procesorul este componenta care vă transformă toate acțiunile în modificări vizuale pe ecran.

Site-ul de referință Geekbench menționează, de asemenea, că Note 10 Lite va veni cu 6 GB de memorie RAM. Telefonul va fi livrat cu Android 10 și cel mai probabil cu noua interfață Samsung One UI 2.0. Aceste lucruri sunt cam tot ceea ce am aflat din listarea de pe Geekbench. Menționăm că toate acestea nu au fost confirmate deocamdată de Samsung.

Samsung Galaxy S10 Lite va avea procesorul Snapdragon 855

Note 10 Lite cu procesorul Samsung Exynos 9810 de anul trecut ar permite companiei să lanseze acest smartphone la un preț mai accesibil. Se pare că Note 10 Lite se va lansa și în Europa luna viitoare și cel mai probabil telefonul va ajunge și în România. Estimăm un preț de aproximativ 750 de euro pentru Note 10 Lite.

Interesant este că Galaxy S10 Lite, ce va fi lansat în același timp cu Note 10 Lite, va avea procesorul Qualcomm Snapdragon 855. Acesta este mai nou și mai performant decât Exynos 9810 aflat pe Note 10 Lite. Specificațiile pentru Samsung Galaxy S10 Lite pot include, de asemenea, o configurație triple-camera de 48 MP, un display de 6,69 inch și un suport de încărcare rapidă de 45 W.

Stiri

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....

Samsung rămâne nr. 1 pe piața smartphone-urilor la nivel global

Samsung și-a păstrat locul unu în lume pe piața smartphone-urilor în primul trimestru din acest an. Un lucru de demn de remarcat...

Samsung SmartThings: un control îmbunătățit asupra dispozitivelor Galaxy

Samsung Electronics Co. a anunțat că ecosistemul său lansat recent, SmartThings Find, continuă să crească rapid. În acest moment cuprinde peste 70...

Capacitatea bateriei pe Samsung Galaxy Z Fold 3 dezvăluită de 3C

Recent publicația sud-coreeană The Elec a scris că Samsung Galaxy Z Fold 3 va sosi cu un ecran interior mai mic. De...

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...