Samsung Galaxy Note 10 Lite este noul Galaxy Note la preț accesibil

2758
Sursa Foto: PhoneArena.com

UPDATE – Samsung Galaxy Note 10 Lite este deja disponibil și în România. Presupusele specificații din acest articol în mare parte s-au adeverit, chiar dacă știrea de mai jos a fost publicată de noi cu mai mult timp în urmă.


Recent am scris că Samsung lucrează la un nou smartphone Galaxy Note. Acesta va fi un model mai accesibil în comparație cu Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+. Acum avem noi informații despre acest smartphone Samsung care se va numi Galaxy Note 10 Lite.

Samsung pare să fi decis un nume pentru acest dispozitiv. Noul model accesibil va fi numit Galaxy Note 10 Lite. Deoarece poartă brandul Galaxy Note 10, Samsung l-ar putea lansa în următoarele luni.

Samsung a împărțit deja seria Galaxy Note în două în acest an cu Galaxy Note 10 și Note 10+. Există unele diferențe între cele două modele pentru a justifica diferența de preț. Acestea fiind spuse, mulți nu ar cumpăra modelul mai mic Galaxy Note 10 chiar dacă este la un preț ceva mai accesibil.

Galaxy Note 10 Lite este ceea ce Samsung numește SM-N770F

Acum gigantul sud-coreean are un dezvoltare un model și mai mic dar și mai ieftin. Samsung a dezvoltat telefonul cu numărul de model SM-N770F. Știm, de asemenea, că acesta va ajunge și în Europa în cel puțin două opțiuni de culoare, negru și roșu. Conform site-ului Phone Arena acest dispozitiv va fi lansat ca Galaxy Note 10 Lite.

În ceea ce privește lucrul sau lucrurile care îl fac pe Note 10 Lite mai accesibil, acestea rămân deocamdată un mister. Rămâne de văzut cât de multe poate scoate compania de pe Galaxy Note 10 pentru a reduce prețul și pentru a nu dilua marca Galaxy Note. De asemenea, ar trebui să ofere suport S Pen, altfel dispozitivul nu se va încadra în seria Galaxy Note.

PhoneArena este un site american fondat în 2001. Este unul din cele mai mari site-uri web dedicate telefoanelor mobile. PhoneArena are o bază de date care conține specificații despre mai mult de 6.000 de telefoane și tablete, de la peste 120 de producători.

Ar avea sens ca acest dispozitiv să nu poarte numele Samsung Galaxy Note 10e. Galaxy S10e a venit cu cea mai mare parte a specificațiilor existente pe Galaxy S10. Este posibil să nu fie cazul acestui dispozitiv. Detaliile despre specificațiile și caracteristicile Galaxy Note 10 Lite sunt limitate în acest moment. Ne așteptăm să auzim mai multe despre acest nou dispozitiv în perioada următoare. Nu știm sigur în acest moment dacă toate cele scrise mai sus nu sunt speculații în acest moment dar, este posibil să nu fie.