Galaxy Note 10 ar putea fi mai ieftin decât se credea inițial

873
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung Galaxy Note 10 ar putea fi lansat un preț puțin mai mic decât se preconiza inițial. Până acum informațiile anterioare indicau faptul că varianta de 256 GB va începe de la prețul 999 euro. Acum aflăm altceva, conform utilizatorului de Twitter @ishanagarwal24, citat de SamMobile. Dacă această informație este corectă, atunci Galaxy Note 10 cu 256 GB stocare va avea un preț de pornire de 949 €, cel puțin în unele țări europene.

Acest lucru ar avea un pic de sens, având în vedere prețurile de lansare ale seriei Samsung Galaxy S10. Galaxy S10+ cu 128 GB stocare a fost lansat la vânzare cu un preț de 999 de euro. Comparativ lui Note 10 îi lipsesc unele caracteristici aflate pe Galaxy S10+. Samsung Galaxy Note 10 nu va avea mufa pentru căști de 3,5 milimetri și spațiu de stocare extensibil. Vine în schimb cu un S Pen mai performant și un procesor mai puternic.

Prețul poate fi mai mic și pentru Galaxy Note 10+

Acestea fiind spuse, un preț de pornire mai mic pentru Note 10 în comparație cu Galaxy S10+ ar fi aproape normal. Un astfel de preț, 950 de euro, ar putea face dispozitivul mai atractiv pentru potențialii cumpărători, chiar dacă aceștia vor tânji după jack-ul pentru căști și stocarea extensibilă.

Același lucru este valabil și pentru Samsung Galaxy Note 10+. Smartphone-ul mai mare, modelul cu stocare de 256 GB va costa 1.099 euro, în timp ce varianta de 512 GB ar putea costa 1.199 euro. Din nou, aceeași analogie poate fi făcută și pentru varianta cu stocare de 512 GB a lui Note 10+. Acesta ar putea fi mai ieftin la vânzare – cu aproximativ 50 de euro – decât Samsung Galaxy S10+ cu o stocare de 512 GB, tot când a fost lansat.

Barclays Center este o sală de sport multifuncțională situată în Brooklyn, New York. A fost inaugurată în 2012 și face parte dintr-un proiect de complexe sportive, de afaceri și rezidențiale numit Atlantic Yards. Pentru publicitate poartă numele companiei Barclays. Arena este teren propriu al echipei Brooklyn Nets, care activează în NBA.

În general toate telefoanele Samsung high-end sunt mai scumpe. Întotdeauna acestea vin cu ultimele noutăți tehnologice, cu multe caracteristici și specificații în premieră. Orice reducere, fără a lua în considerare ofertele promoționale, sunt binevenite pentru cumpărători.

Va trebui să așteptăm și să vedem dacă acestă informație se va adeveri, sperăm din tot sufletul, mai ales pentru fanii Samsung și în general pentru amatorii de telefoane Samsung. Din fericire, nu va trebui să așteptăm prea mult înainte ca detaliile prețurilor să fie confirmate oficial. Seria Note, compusă din Samsung Galaxy Note 10 și Note 10+ va fi lansată oficial miercuri 7 august. Evenimentul „Samsung Galaxy Unpacked” va avea loc la Barclays Center din New York.