Galaxy Note 10 cu marginile de sus și jos foarte subțiri

898

Din ce am văzut până acum Galaxy Note 10 vine cu cele mai subțiri margini existente pe un smartphone Samsung. Dacă marginile laterale practic nu mai există, acum Samsung a redus considerabil și marginile de sus și de jos ale ecranului. O nouă scurgere foto cu Samsung Galaxy Note 10, de la Ice Universe din China confirmă acest lucru.

Universul de ghiață a publicat o fotografie cu o folie de protecție pentru ecranul lui Note 10. Din ce vedem aici ramele de sus și de jos sunt în mod clar mai subțiri comparativ cu Galaxy Note 9, chiar dacă în partea de jos există încă o barbă. Se poate observa observa că acest film nu are o decupare pentru camera frontală. Există o explicație rezonabilă pentru acest lucru.

Galaxy Note 10 în variante cu diagonala de 6,3 inch și 6,75 inch

@UniverseIce menționează pe Twitter că această mostră nu are decupajul din cauza lipsei de date dimensionale pentru gaura din afișaj. Acest lucru a fost la fel și în cazul primelor fotografii cu filmul de protecție pentru ecran pentru seria Samsung Galaxy S10.

Dacă aceasta este într-adevăr o reprezentare exactă a foliei de protecție, atunci marginile de jos și de sus vor fi aceeași pe ambele modele Galaxy Note 10. După cum știm deja, vor exista două modele Note 10, cu afișaje de 6,3 inch și respectiv 6,75 inch. Reducerea dimensiunii acestor margini este o modalitate de a mări dimensiunea afișajului fără a mări semnificativ dimensiunile fizice ale telefoanelor.

SamMobile este unul dintre cele mai importante site-uri din lume care publică știri despre produsele Samsung. Este un site olandez dedicat furnizării de știri despre telefoanele mobile produse de Samsung. Publică recenzii și comparații între telefoanele mobile și alte dispozitive portabile Samsung.

Încă mai avem aproximativ două luni până când seria Galaxy Note 10 va vedea lumina zilei, conform SamMobile. Sigur că este posibil să mai apară schimbări la ecran și ceea ce vedem de la Ice Universe nu trebuie luat ca o confirmare că așa va fi ecranul lui Note 10. În final Samsung decide și, până acum nu a confirmat nimic. Trebuie totuși să specificăm că informațiile oferite de Universe Ice s-au confirmat de cele mai multe ori în privința telefoanelor emblematice Samsung.

Modelul mai mic Galaxy Note 10 cu o gaură centrală în ecran

Ceea ce știm sigur este că Galaxy Note 10 va avea un ecran mai mare comparativ cu predecesorul său Galaxy Note 9. În plus va avea și o gaură în afișaj pentru camera frontală. Scurgerile anterioare au sugerat o decupare centrală a camerei foto pe modelul mai mic. S-ar putea ca acest orificiu să fie poziționat în lateral pentru Galaxy Note 10 Pro. Acesta este așteptat cu dual-camera frontal la fel cum a venit Samsung Galaxy S10+.