Galaxy Note 10 are Night Mode pentru zoom și camera frontală

964
Sursa Foto: GalaxyClub.nl

Samsung a făcut ca Night Mode pe camera foto de pe Galaxy Note 10 să fie mult mai flexibil decât la alte dispozitive. Spre deosebire de Samsung Galaxy S10, acum puteți utiliza modul de noapte cu obiectivul zoom și camera foto frontală.

La începutul acestui an, Samsung a lansat Galaxy S10 fără un Night Mode separat pentru cameră. Cu toate acestea, Night Mode a atras atenția tuturor utilizatorilor atunci când a sosit ulterior, cu o actualizare, pe Galaxy S10. Acum deja este pe mai multe modele Samsung Galaxy. Dar, capacitatea de utilizare a modului de noapte la S10 s-a limitat la camera principală și cea Ultra-Wide. Pe Samsung Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+, din fericire, Samsung merge mult mai departe.

Așteptăm Night Mode pe camera frontală și la Galaxy S10 și Galaxy S9

Pe seria Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+ puteți selecta camera cu zoom și camera frontală în modul de noapte. Camera zoom pe Note 10 are o deschidere mai mare decât pe Galaxy S10 (f / 2,1 vs f / 2,4), astfel încât ajută la captarea de mai multă lumină pentru Night Mode. Mai mult, Night Mode este și pe camera frontală de 10 MP la Note 10. Totuși, majoritatea utilizatorilor nu fac selfie-uri sau fotografii la miezul nopții fără surse suplimentare. Conform GalaxyClub, acest mod de noapte și diafragma mai mare ajută la o expunere mai bună și va aduce mai multe detalii.

Cât de bune sunt fotografiile făcute noaptea cu Galaxy Note 10 și Note 10+, nu putem spune momentan. Pentru acest lucru, trebuie să așteptăm până când vom folosi seria Note 10 cu acest Night Mode pe camera frontală și pe camera cu zoom în viața de zi cu zi.

Sharp V602SH, a fost primul telefon cu o cameră cu zoom optic. Camera de cu zoom 2X avea 2 MP. V602SH putea înrgistra video clipuri video cu rezoluție QVGA (320×240 pixeli)! Sharp V602SH avea dimensiunile 99 x 55 x 25 mm și cântărea 132 grame. A fost lansat în 2004 în Japonia.

Galaxy S9 și Galaxy S8 pot primi și ele Night Mode pe camera selfie și pe camera zoom

Desigur, Night Mode extins pe Note 10 aduce întrebarea dacă aceste opțiuni vor ajunge și la Galaxy S10. Răspuns scurt: nu știm! Nu există obstacole ca Samsung să facă acest lucru la Galaxy S10. Deci, cu siguranță, avem speranțe.

Nu este clar acum dacă modelele mai vechi, cum ar fi Galaxy S9 și Galaxy Note 9 obțin acest mod extins. Deoarece aceste dispozitive sunt de o generație mai veche, suntem mai puțin optimiști. Dar și aici, desigur, se aplică următoarele: nu spuneți niciodată nu. Până la urmă, nu putem face decât să așteptăm și să vedem dacă Night Mode extins va ajunge și pe acestea. Deocamdată pare să fie un gadget exclusiv pentru seria Galaxy Note 10.