Galaxy Note 10 nu va folosi noul senzor de cameră lansat de Samsung

1053

Cea mai nouă informație privind Galaxy Note 10 relevă că viitorul phablet de la Samsung nu va beneficia de cel mai recent senzor de cameră de 64 MP. Cunoscutul Ice Universe a publicat acestă informație pe Twitter, în principal negând unele zvonuri care sugerează că acest senzor poate face parte din seria Galaxy Note 10.

Conform contului de Twitter, unde tronează o pisică rusească albastră ca avatar, a lui Universe Ice, Galaxy Note 10 nu va fi dotat cu un noul senzor de cameră de la Samsung. Acest lucru este în concordanță cu alte informații anterioare de la Ice Universe care au susținut că Galaxy Note 10 nu va include aceeași configurație foto ca seria Galaxy S10. Galaxy Note 10 se așteaptă să fie livrat cu o setare mai puternică a camerei, cu alte cuvinte, senzori mai buni, cel puțin cel principal din spate.

Samsung a prezentat recent doi senzori super-performanți

Acestea fiind spuse, senzorul Samsung anunțat zilele trecute, este posibil să îl regăsim eventual pe Galaxy S11. Gigantul tech a prezentat un senzor ISOCELL Bright GW1 de 64 megapixeli, care vine cu pixeli de 0,8 μm. Samsung a anunțat, de asemenea, un ISOCELL Bright GM2 de 48 MP, dar cel de 64 MP a fost în centrul atenției.

Noul senzor de 64 de megapixeli vine cu tehnologia Tetracell care combină patru pixeli și utilizează un algoritm remosaic. Acest senzor este capabil să producă imagini luminoase de 16 MP în medii cu lumină scăzută, susține compania. De asemenea, senzorul susține un interval dinamic ridicat (HDR) în timp real, de până la 100 dB. Intervalul dinamic al unui senzor de imagine convențional este de aproximativ 60 dB, în timp ce al ochiului uman este de obicei în jur de 120 dB.

Tehnologia Tetracell combină patru pixeli vecini pentru a lucra ca unul, pentru a crește sensibilitatea la lumină. În acest fel tehnologia Samsung Tetracell permite camerei foto să facă fotografii în diferite condiții de iluminare. Fotografii mai luminoase în medii cu lumină scăzută și fotografii cu mai multe detalii în medii bine luminate.

Samsung a spus că acest senzor este în prezent în probe și că este de așteptat să intre în producția de masă în a doua jumătate a anului. Nu știm când în a doua jumătate, deci nu este surprinzător că Galaxy Note 10 nu va avea așa ceva. Samsung are nevoie de ceva timp pentru a testa senzorul pe care intenționează să îl includă într-un viitor telefon. Acesta trebuie optimizat pentru fiecare dispozitiv, așa că nu va avea timpul necesar să-l pregătească pentru Note 10.

Exynos 9820 și Snapdragon 855 pe viitorul phablet Samsung

Seria Galaxy Note 10 este așteptată să sosească în luna august. Conform tradiției este luna în care Samsung a lansat pe Galaxy Note 8, Note 9 și alte telefoane din gama Note. Zvonurile spun că Samsung va anunța patru smartphone-uri ca parte a gamei Galaxy Note 10, două variante de Note 10 și două de Note 10 Pro. Modelele vor fi lansate atât variante 4G, cât și 5G, ceea ce va avea ca rezultat patru telefoane în ansamblu.

Galaxy Note10 Pro este de așteptat să includă un afișaj mai mare decât Galaxy Note 10, conform AndroidHeadlines. Ambele telefoane vor avea procesoare Exynos 9820 și Snapdragon 855 în funcție de piața unde vor fi disponibile. Samsung va folosi display-ul Dynamic AMOLED pe ambele dispozitive iar Android Pie cu One UI va fi preinstalat pe acestea.