Galaxy Note 10, actualizarea de securitate pe septembrie lansată

744
Sursa Foto: via HDBlog.it

Smartphone-urile Samsung Galaxy Note 10 încep să primească patch-ul de securitate din septembrie. Actualizarea ocupă un spațiu de memorie de peste 156 MB și introduce o îmbunătățire a calității audio a căștilor și rezolvă vulnerabilitățile sistemului de operare Android.

Ca de obicei, vă reamintim că în patch-urile de securitate Samsung integrează atât corecțiile lansate de Google, cât și cele dezvoltate special pentru a remedia erorile și vulnerabilitățile interfeței One UI. De această dată Samsung a rezolvat 4 vulnerabilități critice pentru Android, în timp ce unele moderate sunt aproximativ o duzină.

Cu patch-ul de securitate la Galaxy Note 10 sunt introduse 17 corecții

În ceea ce privește erorile interfeței proprii, Samsung a introdus 17 corecții în actualizarea de securitate din septembrie. Una dintre corecții a rezolvat configurația portului USB. Anterior configurația acestui port a permis unui potențial atacator să modifice configurația portului. O altă corecție se referă la rezolvarea unei vulnerabilități în caz de atacuri pentru a descoperi parola ecranului de blocare.

Potrivit site-ului italian HDBlog, firmware-ul din septembrie pentru Galaxy Note 10 este N970FXXU1ASHE. Pentru Samsung Galaxy Note 10+ este disponibilă versiunea de firmware N975FXXU1ASHE. În plus față de corecțiile de securitate, această actualizare aduce și o calitate audio îmbunătățită prin căștile cu fir.

Elvețienii sunt cei mai mari consumatori de ciocolată din lume, în medie mănâncă 12 kg /an, pe cap de locuitor. În Elveția a fost inventată ciocolata roz, botezată „Ruby”, este făcută din boabe de cacao roșii, iar aroma și culoarea sunt complet naturale.

Primele semnale privind această actualizare spun că a fost lansată în Elveția și Spania pentru Note 10. În același timp pentru Note 10+ actualizarea și patch-ul de securitate din septembrie a fost lansat în Elveția și Franța. Așteptăm ca firmware-ul să ajungă rapid și pe celelalte piețe europene. După lansarea pe Note 10 și Galaxy Note 10+ vor urma imediat și smartphone-urile high-end din seria Galaxy S.

După lansarea sistemului de operare Android 10, Google va putea face, separat de Samsung corecțiile proprii de securitate. Android 10 îi va permite lui Google să trimită actualizări de securitate prin intermediul Google Play.