Galaxy Note 10 poate primi funcția Samsung LED Illuminated

1660
Sursa Foto: via LetsGoDigital.org

Notificarea LED care lipsește pe Galaxy S10 poate reveni pe Galaxy Note 10 sub formă de LED Illuminated. Probabil funcția va fi folosită pentru aparatul de fotografiat. Peste trei săptămâni va fi prezentată noua serie Samsung Galaxy Note 10. Multe sunt deja cunoscute despre aceste noi smartphone-uri Android.

Mai multe fotografii cu noile smartphone-uri au apărut deja și au fost confirmate mai multe din zvonurile anterioare. De asemenea, în ultima perioadă gigantul tech a depus cereri pentru mai multe mărci comerciale care au legătură cu noile dispozitive Note. Amintim aici doar camera DepthVision și funcția Make & Play 3D pentru camera ToF.

Samsung LED Illuminated poate înlocui LED-ul de notificare

Pe 16 iulie 2019, Samsung Electronics a înregistrat o marcă înregistrată la EUIPO (Oficiul pentru Proprietatea Intelectuală a Uniunii Europene) pentru numele Samsung LED Illuminated. Marca comercială a fost aprobată și încadrată în clasa 9, 11. Cu descrierea; „LED pentru afișaje; LED-uri pentru telefoane mobile; LED pentru bliț telefon mobil; Afișaj LED; Iluminat cu LED; Faruri cu LED-uri.

Cererea a fost depusă de firma de avocatură Abril Abogados din Madrid, Spania. Această companie a depus de mai multe ori cereri pentru diferite mărci comerciale în numele companiei Samsung. Tot această firmă de avocatură a depus cererea pentru înregistrarea mărcii Make & Play 3D.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Abocados Patentes y Marcas, Propiedad Intelectual e Industrial, este o casă de avocatură specializată în domeniul proprietății industriale și intelectuale. A fost fondată în 2001 și are sediul în Madrid, Spania. Are angajați avocați, ingineri și chimiști specializați în brevete pentru a aborda eficient orice domeniu tehnologic.[/vc_message]

Scopul exact al acestei funcții LED Illuminated nu este încă cunoscut. Cu toate acestea, avem o idee despre asta. Probabil că este o înlocuire a notificării cu LED-uri, aceasta a fost omisă de la Galaxy S10. Este o omisiune deliberată a gigantului tech datorită raportului mare ecran-corp și aparatului foto din gaura din ecran. Galaxy S10 are un inel subțire în jurul camerei orientate spre față, dar acest inel nu acționează în mod prestabilit ca lumină de notificare. Un LED de notificare afișează în mod normal o lumină de notificare atunci când primiți un mesaj. Această funcție simplă, dar utilă este, nu este la dispoziția utilizatorilor de Samsung Galaxy S10.

Posibil ca LED Illuminated să fie utilizat ca bliț sau lumină de notificare

Galaxy Note 10 va avea și o cameră foto în orificiul din ecran, orificiu care de această dată va fi poziționat central. Pare plauzibil faptul că Samsung a dezvoltat un înlocuitor pentru LED-ul de notificare, posibil prin instalarea acestui LED Illuminated lângă camera foto din acest orificiu.

O altă posibilitate este ca Samsung să utilizeze această funcție ca bliț. Cu toate acestea, nu credem că LED Illuminated va fi folosit la așa ceva. De asemenea, pare puțin probabil ca Samsung să utilizeze un afișaj cu LED-uri. În descrierea cererii de marcă comercială se specifică și „LED pentru afișaje”. Dar, smartphone-urile Samsung sunt furnizate de ani de zile cu afișaje OLED. Dacă ar fi vorba de o schimbare atât de mare, cu siguranță ar fi existat zvonuri despre acest lucru.

Va trebui să avem răbdare până miercuri 7 august 2019 când smartphone-urile Samsung Galaxy Note 10 vor fi prezentate. Va fi Samsung LED Illuminated pe Galaxy Note 10 sau va trebui să așteptăm până la Galaxy S11, vom vedea pe 7 august. Vom primi atunci patru modele, Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+, fiecare cu o variantă de 5G.

SURSĂLetsgoDigital