Samsung Galaxy Note 10, precomenzi fără precedent în Canada

739
Sursa Foto: SamMobile.com

Seria Samsung Galaxy Note 10 a fost lansată la vânzare în peste 70 de țări la sfârșitul săptămânii trecute. Tot atunci seria Note 10 a fost lansată și în România. Sunt telefoane extraordinare în spiritul tradiției Samsung, atât ca design cât și ca specificații. În general seria Galaxy Note are fanii săi de ani de zile, dar nu numai aceștia au așteptat cu nerăbdare noile smartphone-uri.

Informații recente primite prin intermediul colegilor noștri de la site-ul olandez SamMobile, ne spun că telefonul s-a bucurat de o atenție deosebită, o „cerere copleșitoare“ pe toată perioada de pre-comandă în mai multe regiuni. Este posibil ca în mai multe zone să fi fost o cerere uriașă dar, deocamdată nu avem date despre acest lucru.

Precomenzi peste așteptări în Canada și Coreea de Sud pentru Galaxy Note 10

Săptămâna trecută am aflat că pre-comenzile pentru Galaxy Note 10 din Coreea de Sud au depășit 1,3 milioane de unități. Pur și simplu comenzile înregistrate cu un an înainte pentru Samsung Galaxy Note 9 au fost spulberate. Acum în altă parte a lumii, în Canada, cererea de Samsung Galaxy Note 10 a depășit toate așteptările.

Potrivit Mobile Syrup, Samsung a înregistrat un „număr fără precedent de comenzi prealabile” pentru seria Samsung Galaxy Note 10 din Canada. Cifrele exacte nu au fost dezvăluite, dar, desigur, termenul „fără precedent” sugerează că ultimul flagship a bătut toate recordurile în materie de precomenzi.

MobileSyrup este un site canadian independent. Site-ul oferă noutăți, știri și recenzii din domeniul telefoniei mobile pentru pasionații de telefoane, pentru profesioniști și cumpărători. Sunt abordate cu preponderență smartphone-urile, tabletele, wearables, IoT și alte domenii tehnologice.

Dacă acest „fără precedent” înseamnă că s-au pre-comandat peste 1,3 milioane de telefoane – cum s-a întâmplat în Coreea – nu știm. Un lucru este sigur, strategia Samsung de a lansa mai mult de un model Galaxy Note 10 a dat roade. În mai multe informații se vehiculează că au fost cifre foarte mari de precomenzi în mai multe piețe din lume.

De asemenea, seria Samsung Galaxy S10 a avut un succes destul de mare datorită includerii modelului mai compact Galaxy S10e. Acest model cu specificații foarte bune și același procesor ca frații săi mai mari a fost vândut la un preț mai mic. Se pare că majoritatea fanilor se orientează spre modelul mai mare Note 10+. Dar sunt și foarte multe persoane care au pre-comandat și modelul mai mic, Samsung Galaxy Note 10. În Canada la fel ca în SUA, ambele variante sunt dotate cu chipsetul Qualcomm Snapdragon 855. Pe celelalte piețe internaționale, inclusiv România, procesorul este Samsung Exynos 9825.