Samsung Galaxy Note 10, noua gamă premium prezentată în România

934
Sursa Foto: Samsung România

Samsung România a prezentat, în cadrul unui eveniment de presă, cele două smartphone-uri din noua serie Galaxy Note 10. Noua gamă este destinată utilizatorilor moderni, care se folosesc de telefon în activitatea lor de zi cu zi, atât personală, cât mai ales cea profesională. Galaxy Note 10 a generat cu 20% mai multe precomenzi decât Galaxy Note 9 anul trecut.

În cadrul evenimentului, participanții au avut ocazia să vadă în acțiune cele mai puternice telefoane ale momentului, seria Samsung Galaxy Note 10, în cele trei locuri special amenajate. O zonă next-level power of creativity, unde participanții au avut ocazia să vadă cum arată ilustrațiile în realitate augmentată realizate exclusiv cu S Pen-ul și au testat noile funcții ale camerei foto și video. O zona next-level power of gaming, unde participanții au experimentat funcția Game Booster bazată pe inteligență artificială. O zona next-level power of productivity, unde un consultant a explicat funcția Samsung DEX video.

Seria Note 10 este echipată cu un ecran Cinematic Infinity Display și cel mai avansat S Pen de până acum. Vine cu specificații îmbunătățite pentru camere care permit utilizatorilor să facă cele mai uimitoare fotografii și clipuri video. Galaxy Note 10 îmbină inegalabilul design Samsung cu instrumente de productivitate pentru a oferi cea mai bună experiență utilizatorilor Galaxy.

Samsung Galaxy Note 10 cu un superb ecran Cinematic Infinity Display

Pentru prima oară în istoria Note, Samsung Galaxy Note 10 este disponibil în două dimensiuni. Galaxy Note 10 este destinat celor care își doresc să se bucure de puterea lui S Pen într-un telefon compact. Are o diagonală a ecranului de 6,3 inch (16 cm). Samsung Galaxy Note 10+ este destinat celor care vor cel mai mare display produs vreodată pentru seria Galaxy Note. Cinematic Infinity Display pe Note 10+ are o diagonală a ecranului de 6,8 inch (17,27 cm). Vă reamintim că precedentul Galaxy Note 9 a avut un ecran de 6,4 inch.

Primul telefon din seria Galaxy Note a fost Samsung Galaxy Note. Acesta a fost lansat în septembrie 2011 și avea un ecran Super AMOLED de 5,3 inch cu o rezoluție de 800 x 1280 pixeli. A fost considerat un ecran gigantic la vremea respectivă. Avea 1 GB de RAM și o baterie detașabilă de 2.500 mAh, una dintre cele mai mari în 2011.

Utilizatorii au asociat de-a lungul timpului Note-ul cu telefonul premium. Seria Note a înglobat cele mai bune specificații din seria Galaxy în fiecare an. Ne bucurăm să vă prezentăm cele două telefoane din seria Samsung Galaxy Note 10. Acestea sunt destinate celor care vor să fie foarte productivi, care au nevoie de un device de încredere în orice moment. De asemenea, celor care vor să folosească capabilitățile S Pen-ului îmbunătățit, celor care își exprimă creativitatea prin foto și video și care vor să editeze direct de pe telefon. Este destinat celor pasionați de gaming, cât și celor care au nevoie de conectivitate și viteze mari și de o baterie pentru întreaga zi”. A afirmat Alexandru Costache, Head of Telecom Product Management, Samsung România.

Seria Galaxy Note 10 este disponibilă în România

În România, telefoanele din seria Galaxy Note 10 sunt disponibile în magazinele partenerilor Samsung selectați începând cu data de 23 august 2019. Samsung Galaxy Note 10 este disponibil în culorile Aura Glow, Aura Black și Aura Pink. Galaxy Note 10+ este disponibil în culorile Aura Glow, Aura Black și Aura White.