Galaxy Note 10 și Note 10+, prima actualizare înainte de lansarea pe piață

960
Sursa Foto: via PhonAndroid.com

Samsung Galaxy Note 10 și Note 10+ nu sunt încă disponibile oficial, dar primesc deja o primă actualizare. Acest lucru îmbunătățește stabilitatea camerei și calitatea fotografiei, precum și îmbunătățirea recunoașterii amprentelor digitale și performanța ecranului tactil.

Prima actualizare software pentru Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+ poartă versiunea software N97*FXXU1ASH5 și include pachetul de securitate din luna august 2019, pe lângă o serie de îmbunătățiri ale diferitelor aspecte ale celor două telefoane. Iată ce aduce pe scurt această actualizare:

  • Stabilitatea camerei a fost îmbunătățită
  • Calitatea imaginii camerei a fost îmbunătățită
  • Performanța recunoașterii amprentelor digitale a fost îmbunătățită
  • Performanța ecranului tactil a fost îmbunătățită
  • Securitatea dispozitivului dvs. a fost îmbunătățită
Actualizări ale camerelor foto pe Samsung Galaxy Note 10 și Note 10+

Potrivit DxOMark, Galaxy Note 10+ are cele mai bune camere foto de pe piață în acest moment. Dar Samsung se pare că nu este mulțumit de acest lucru. Această actualizare îmbunătățește în continuare performanțele camerelor foto. Printre acestea, producătorul anunță două schimbări pentru cameră cu „o stabilitate mai bună a camerei” și „o calitate mai bună a fotografiilor”.

Actualizarea pe Galaxy Note 10 și Note 10+ corectează unele erori și aduce unele îmbunătățiri la ambele modele de smartphone-uri. Aceste îmbunătățiri sunt pentru sistemul de recunoaștere a amprentelor de sub ecran, precum și pentru performanța ecranului tactil. Utilizatorii ar trebui să aibă o experiență mai bună din ambele părți.

Europa – în mitologia Greciei antice, a fost o prințesă feniciană pe care Zeus a răpit-o, după ce a luat forma unui taur de un alb strălucitor. Europa este considerat cel mai plat continent, cu o înălțime medie de 230 de metri. Cele mai populate orașe din Europa sunt Istanbul, Moscova, Paris și Londra.

Actualizarea este distribuită în prezent în mai multe țări din întreaga lume, inclusiv în Europa. Ar trebui să fie disponibil încă din prima zi de utilizare, deoarece data oficială de lansare la vânzare a seriei Galaxy Note 10 este programată pentru 23 august 2019. Mai mult, precomenzile sunt încă deschise, conform PhonAndroid. Actualizarea ocupă un spațiu de memorie de doar 307,64 MB, deci poate fi descărcată și instalată rapid.

Posesorii unui Galaxy Note 10 sau Galaxy Note 10+ vor primi o notificare, când vor deschide pentru prima dată telefonul mobil, pentru a instala actualizarea. Dacă nu primiți această notificare, accesați Setări >> Despre dispozitiv >> Actualizare software,  pentru a actualiza această versiune de software.