Un nou zvon, Galaxy Note 10 Pro va avea încărcare rapidă de numai 25W

731

Samsung Galaxy Note 10 nu va veni cu încărcare rapidă de 45W. Acum este perioada în care apar tot felul de zvonuri despre viitoarea serie Samsung Galaxy Note 10. Această informație vine dintr-o sursă credibilă, conform site-ului olandez SamMobile, de la Max Weinbach jurnalist la XDA Developer.

O informație anterioară, publicată și de noi pe iLoveSamsung, pur și simplu a încântat pe toată lumea, sugerând ca Note 10 va avea viteză de încărcare rapidă aproape dublă față de de Galaxy S10 5G, Galaxy A70 si Galaxy A80. Merită menționat faptul că noul zvon menționează în mod specific pe Samsung Galaxy Note 10 Pro. În acest fel, vrem nu vrem, ne întrebăm dacă vitezele de încărcare rapidă vor fi diferite pe seria Galaxy Note.

Samsung Galaxy Note 10 Pro cu încărcare rapidă de 25W

Dar, nu disperăm, tehnologia de încărcare rapidă de 45W poate să apară pe viitorul Samsung Galaxy A90. Și, este cu siguranță plauzibilă presupunerea. Samsung Galaxy A70 a fost primul telefon Galaxy cu o încărcare rapidă de 25W ce a ajuns pe rafturi. Astfel, următorul salt la o viteză de încărcare și mai rapidă, în gama de smartphone-uri Samsung, poate fi foarte bine introdus cu un telefon din seria Galaxy A 2019. Acum, această informație privind Galaxy Note 10 Pro, chiar dacă este credibilă, nu este confirmată deocamdată de Samsung. Mai sunt două luni până la lansare și încă se mai pot schimba multe pe seria Note 10.

Probabil Samsung va lansa modelul mai mic Note 10 cu tehnologia de încărcare rapidă de 15W. Nu ar fi o mare problemă dacă va avea doar o baterie de 3.400mAh și ar putea fi, de asemenea, una dintre modalitățile prin care Samsung poate oferi modelul mai mic la un preț atractiv.

Încărcarea rapidă este o tehnologie lansată de Qualcomm pentru telefoane mobile și tablete în 2013. „Quick Charge 1.0“ a încărcat telefoanele mobile cu până la 40% mai repede decât încărcarea clasică pe telefoanele anterioare. Galaxy Note 3, Galaxy S5, Nexus 5, Moto X (prima generație) au venit primele cu încărcare rapidă.

Sperăm totuși că seria Note 10 va veni cu încărcare de 45W

În ceea ce privește modelul Galaxy Note 10 5G, presupunem că acesta va veni cu încărcare rapidă de 45W. În același mod a procedat Samsung cu Galaxy S10 5G, care se poate încărca mai repede decât modelele Galaxy S10 non-5G.

Pe măsură ce se apropie lansarea seriei Note 10, peste două luni, vom auzi și vom vedea multe informații contradictorii. Este posibil ca doar înainte cu două- trei săptămâni aceste informații să se alinieze pe aceeași direcție. Sigur că suntem încă optimiști în privința unei încărcări rapide de 45W pe Galaxy Note 10. O viteză de trei ori mai mare decât pe seria Galaxy S10 ar face deliciul fanilor seriei Galaxy Note.