Am scris chiar zilele trecute că Samsung va lansa în acest an două modele diferite ale phablet-ului Galaxy Note 10. Modelele vor avea dimensiuni diferite ale ecranului și setări diferite ale camerelor foto. Cele două modele pot avea și nume ușor diferite, conform Ice Universe citat de SamMobile.

Celebrul leakster @UniverseIce sugerează că modelul mai mare poate fi numit Galaxy Note 10 Pro. Numele „Pro” nu este unul pe care Samsung să îl folosească pentru modelele emblematice. Denumirea „Pro” a fost folosită de Samsung pentru telefoane din seria Galaxy A sau Galaxy J în ultimii ani. Pentru telefoanele din seria Galaxy S gigantul tech a optat pentru brandingul „+”, așa cum este evident din modelele Galaxy S8 / Galaxy S9 sau seria Galaxy S10.

Modelul mai mare poate fi numit Galaxy Note 10 Pro

Am scris recent că telefoanele cu numerele de model SM-N970 și SM-N975 sunt cele două modele principale Galaxy Note 10. Informații anterioare despre aceste două modele au susținut că vor avea un afișaj de 6,28 inch și 6,75 inch, respectiv cu sisteme de camere triple și quad. Conform acestor informații noi, modele pot fi marcate ca Samsung Galaxy Note 10 și Samsung Galaxy Note 10 Pro.

Este particula „Pro” indicatoare pentru orice funcționalitate suplimentară pe care modelul mai mare le poate oferi? Samsung întotdeauna vizează utilizatorii de putere cu seria Galaxy Note în primul rând. Va fi interesant să vedem ce alte funcționalități poate oferi Samsung pentru a justifica această diferențiere. De asemenea, poate ridica în continuare nivelul în departamentul de imagistică pentru modelul Pro, dar asta e doar o speculație pentru moment.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Numărul de model este foarte important dacă doriți să actualizați telefonul sau să cumpărați accesorii. La telefoanele Samsung cu o baterie detașabilă numărul de model este sub baterie. La telefoanele Samsung cu Android, întrați în „Setări Android” și selectați „Sistem”, apoi „Despre telefon”. În cutia telefonului și în manualul de utilizare este menționat numărul de model.[/vc_message]

În ceea ce privește toate discuțiile despre patru modele Galaxy Note 10, am menționat în articolul trecut că numerele de model SM-N971 și SM-N976 vor fi doar variantele de 5G ale celor două modele principale. Pe scurt, cele două modele Galaxy Note 10 vor fi disponibile în variantele 4G LTE și 5G.

Este încă prea devreme pentru a fi siguri de cum va boteza Samsung al doilea smartphone-pilot al anului. Există posibilitatea ca lucrurile să se schimbe până atunci. Mai avem câteva luni bune până când Samsung va lansa telefonul.

Așteptăm un Samsung Galaxy Note 10 de nota 10!

Până în acest moment nu au apărut informații clare despre specificațiile acestor dispozitive. Că va împrumuta multe lucruri de la seria Galaxy S10 este destul de clar. Concret nu știm nimic în afară de numerele de model. Au fost zvonuri că are numele de cod intern Da Vinci, alte lucruri oficiale nu știm. Sigur vor apărea mai mai multe detalii cu privire la Galaxy Note 10 în următoarele săptămâni. Mizăm pe Samsung și credem că va aduce un Galaxy Note 10 de nota 10, poate chiar cu plus (Pro)!