Samsung a lansat Galaxy Tab S6, o tabletă premium pentru cei creativi

1375
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat tableta Galaxy Tab S6. O nouă tabletă care le permite utilizatorilor să creeze și să se conecteze, să se bucure de divertisment și să își îndeplinească obiectivele. Samsung Galaxy Tab S6 îmbogățește experiența mobilă, permițându-le oamenilor să își exprime ideile și să facă mai mult. Galaxy Tab S6 permite utilizatorilor să facă mai mult decât au putut înainte pe orice altă tabletă.

Samsung Galaxy Tab S6 permite consumatorilor să-și deblocheze creativitatea. Oferă în același timp caracteristici de productivitate de cea mai bună calitate și tehnologia avansată la care s-au așteptat de la tabletele Samsung”. A spus DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT și Mobile Communications la Samsung.

Un S Pen redesenat stimulează creativitatea și productivitatea

Samsung a debutat S Pen ca un instrument pentru scriere și desen, dar a evoluat pentru a deveni partenerul final al creativității și productivității. Acum, cu funcționalitate de control de la distanță și capacități de încărcare wireless, S Pen pe Samsung Galaxy Tab S6 pune și mai multă putere și control în mâinile utilizatorilor. Cu funcțiile de telecomandă BLE (Bluetooth Low Energy) integrate, inclusiv o funcție de gest numită „Air action”, S Pen-un vă permite să luați intuitiv selfie-uri și videoclipuri sau să controlați conținutul multimedia pe care îl creați, chiar și atunci când tableta nu este în mâinile dvs. În plus, S Pen-ul oferă până la 10 ore de viață a bateriei, după zece minute de încărcare.

Notițele scrise cu S Pen-ul pot fi convertite în text digital și exportate în formate precum Microsoft Word cu un singur clic. De asemenea, puteți scrie note sau schițe rapide în timp ce vizionați un videoclip pe același ecran, prin ajustarea transparenței ferestrei Samsung Note.

O versiune nouă și îmbunătățită a Samsung DeX este, de asemenea, inclusă în Galaxy Tab S6. Astfel puteți avea o experiență asemănătoare cu un PC, puteți face multi-tasking și să vă optimizați cu ușurință experiența de vizualizare. Cu un buton funcțional DeX adăugat la noua tastatură dedicată Book Cover, puteți lansa și închide DeX prin apăsarea unei taste. Tastatura a fost reglată pentru o mai bună funcționalitate, inclusiv un suport S Pen și taste noi funcționale.

Tehnologie avansată pentru nevoile de zi cu zi

Galaxy Tab S6 oferă noi îmbunătățiri ale camerei, inclusiv prima cameră duală Samsung cu o camera Ultra-Wide de pe o tabletă. Are un corp subțire compact de 5,7 mm, este mai ușoară și mai portabilă. Camera Ultra-Wide permite utilizatorilor să surprindă peisajele cu un câmp vizual de 123°, la fel ca ochiul uman. Între timp, Unitatea de procesare neuronală (Neural Processing Unit) vă permite să realizați fotografii profesionale prin efecte îmbunătățite pentru subiecții dvs., astfel încât fotografiile dvs. par să fie făcute de un profesionist.

Samsung aduce, de asemenea, scanerul de amprente digitale pe ecran pentru prima dată pe o tabletă, cu Galaxy Tab S6. Astfel deblocarea și accesarea tabletei este mai convenabilă ca niciodată. Această ușurință și comoditate este protejată în continuare de Samsung Knox, platforma de securitate Samsung.

Divertisment fără limite necompromis de nimic

Indiferent dacă vă bucurați de un nou joc sau vă uitați la emisiunea TV preferată, Galaxy Tab S6 oferă o experiență de vizionare uimitoare. Ecranul său Super AMOLED de 10,5 inch, asociat cu difuzoarele quad reglate de AKG și Dolby Atmos, vă menține cufundat în acțiune.

Samsung Galaxy Tab S6 permite jocuri de înaltă calitate, captivante, printr-o combinație de grafică, de sunete, de hardware și software inteligent. Un procesor Snapdragon 855 puternic și Game Booster, cu funcții AI, îmbunătățesc experiența de jocuri pe Galaxy Tab S6. Cu Galaxy Tab S6, vă puteți bucura de mai multe conținuturi preferate. Puteți răsfoi cu ușurință conținutul Netflix, puteți savura muzica preferată pe Spotify cu trei luni gratuite Spotify Premium sau puteți viziona videoclipurile dvs. preferate pe YouTube gratuit, cu patru luni gratuite de YouTube Premium.

Samsung Galaxy Tab S6 vine în culorile Mountain Gray, Cloud Blue și Rose Blush.

Specificații Samsung Galaxy Tab S6

Specificații Samsung Galaxy Tab S6
Afișaj WQXGA de 10,5 inch, Super AMOLED
Culori Mountain Grey, Cloud Blue, Rose Blush
Dimensiuni și greutate 244,5 x 159,5 × 5,7 mm │ 420 grame
Camere foto 8 MP (față) │ 13MP + 5MP (spate)
Memorie + Stocare 6 GB + 128 GB │ 8 GB + 256 GB, MicroSD (până la 1 TB)
Procesor Snapdragon 855 Octa-Core (Max. 2,8 GHz + 2,4 GHz + 1,7 GHz)
Acumulator 7.040 mAh pentru tabletă │ 0,35 mAh pentru S Pen
Conectivitate Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac 2.4G + 5 GHz, MIMO, Wi-Fi Direct, Bluetooth 5.0 │GPS, GLONASS, Beidou, Galileo
Senzori Senzor optic de amprentă, accelerometru, giroscop, geomagnetic, senzor Hall, senzor de lumină RGB
Video Înregistrare: UHD 4K (3.840 x 2.160) @ 30fps
Redare: UHD 8K (7.680 x 4.320) @ 30fps
Audio 4 difuzoare reglate de AKG, Dolby Atmos
Accesorii Tastatură Book Cover, POGO Charging Dock, S Pen