Samsung Galaxy Note 10+, nu Pro, va fi modelul cel mai mare

851
Sursa Foto: YouTuber TechTalkTV

În urmă cu aproximativ trei luni am scris că Samsung va lansa două modele de Galaxy Note 10. Mai târziu au apărut mai multe zvonuri, care s-au perpetuat până acum, că modelul mai mare va fi numit Galaxy Note 10 Pro. Primele imagini live ale modelului mai mare Note 10 au apărut acum online. Acestea arată că Samsung va merge pe schema patentată de denumire și va numi modelul mai mare Samsung Galaxy Note 10+.

Imaginile confirmă, de asemenea, unele modificări de proiectare pe care le-am văzut doar în cele mai rare scurgeri. Gaura de afișare este în centru, nu în colțul din drepta, cum este pe Galaxy S10. În timp ce Galaxy S10+ dispune de o cameră frontală duală, se pare că Note 10+ va primi doar una.

Imaginile surprinse arată un Galaxy Note 10+ așa cum va fi în realitate

Primele imagini live cu Note 10+ au fost scoase printr-un videoclip de la YouTuber TechTalkTV, care le-a primit aparent de la un abonat pe Instagram. Conform SamMobile, dispozitivul pe care îl vedem aici nu este atât de diferit în ceea ce privește designul, comparativ cu randările care au apărut online până în prezent. O randare este rezultatul procesului de preluare și de convertire în imagini a informațiilor digitale introduse într-un mediu programabil de modelare 3D.

Toate informațiile de până acum sugerează că modelul Galaxy Note 10 mai mare va avea un ecran de 6,75 inch. Aceste imagini arată că Samsung a redus ramele telefonului conform așteptărilor. De asemenea, se poate observa absența unui difuzor. Acest lucru înseamnă că recentele zvonuri despre Note 10 cu tehnologia Sound on Display sunt probabil exacte.

3D (sau tridimensional) desemnează o tehnică de redare a obiectelor în 3 dimensiuni: înălțime, lățime și adâncime, cu ajutorul anumitor tehnologii. Scopul este redarea unor imagini cât mai aproape de realitate.

Nici nu știm dacă este bine sau nu faptul că Note 10 nu are o cameră dublă frontală. Decupajul în formă de pilulă de pe Samsung Galaxy S10+ nu arată atât de bine, iar adăugarea unei a doua camere în față nu ajută prea mult pentru selfies. Imaginea spatelui, destul de neclară, arată că dispozitivul are un sistem de camere verticale asemănător iPhone-ului. Blițul LED și senzorul ToF sunt amplasate alături de acesta.

Tot ce vedem în aceste fotografii este conform zvonurilor și așteptărilor. Cea mai importantă confirmare cu aceste randări este că am aflat cum se va numi modelul mai mare. Va avea numele Samsung Galaxy Note 10+. Era logic ca Samsung să păstreze branding-ul în limitele a ceea ce deja clienții săi știu.