Galaxy Note 10 și Note 10+ deja testate cu Android 10

1307
Sursa Foto: Google.com

Recent, Google a lansat oficial sistemul de operare Android 10 pe smartphone-urile sale Google Pixel. În urmă cu o lună am aflat că Samsung testează cea mai nouă versiune de Android pentru seria Galaxy S10. Chiar au apărut detalii cum arată un Android 10 timpuriu cu One UI 2.0 pe un Galaxy S10. Acum Samsung testează Android 10 pentru Galaxy Note 10 și Note 10+.

Desigur, încă nu suntem în măsură să spunem când Samsung intenționează să lanseze actualizarea oficială a Android 10. Și vorbim aici de toate dispozitivele sale nu numai de seria Galaxy S10 sau Galaxy Note 10 și Note 10+.

Posibil actualizare în același timp pentru Galaxy S10 și Note 10

Există posibilitatea ca Galaxy Note 10 și Note 10+ să fie actualizate în același timp cu familia Galaxy S10. Ne amintim că Samsung Galaxy S9 și Galaxy Note 9 au fost actualizate la Android 9 Pie cam în aceeași perioadă la începutul acestui an. Ținem pumnii strânși și suntem siguri că Samsung este capabil să facă acest lucru. Actualizarea telefoanelor emblematice la Android 9 Pie a fost mai rapidă ca niciodată, și sperăm ca trecerea la Android 10 să fie și mai rapidă.

Android 10 va fi primul sistem de operare Google care nu primește un nume de desert care să îl însoțească. Conform informațiilor Google a decis să încheie această practică cu denumiri de dulciuri. Parțial această renunțare este și din cauza faptului că noii utilizatori Android nu înțeleg întotdeauna dacă dispozitivul lor rulează cea mai recentă versiune a sistemului de operare și pentru că numele bazate pe deserturi și dulciuri nu sunt întotdeauna recunoscute pe toate piețele la nivel internațional. În final poate este mai bine așa, Google a simplificat lucrurile pentru majoritatea utilizatorilor.

Din 2009 Google a denumit, pe lângă un număr, toate versiunile sistemului de operare cu nume de dulciuri. Android Pie este ultimul venit în această lume a dulciurilor Google. Cupcake, Donut, Éclair, Ice Cream, Jelly Bean, KitKat, Lollipop, Marshmallow, Nougat și Oreo mai sunt pe această listă.

Cu Android 10, Google poate trimite actualizări de securitate din Google Play

În ceea ce privește noile funcții, Android 10 are câteva atuuri. Un nou sistem de navigare prin gesturi, un mod Focus pentru funcția Digital Wellbeing, care permite trecerea pe mut a aplicațiile care distrag atenția și subtitrări în timp real în videoclipuri și audio care rulează în interiorul oricărei aplicații.

De asemenea, Android 10 va permite lui Google să trimită actualizări de securitate și confidențialitate prin intermediul Google Play. Acest lucru însemna că nu va trebui să așteptăm ca Samsung să trimită actualizări cu cea mai recentă corecție de securitate la dispozitivele Galaxy în fiecare lună.