Acasă Stiri Galaxy Note 20: 5 funcții pe care le dorim la următorul flagship...

Galaxy Note 20: 5 funcții pe care le dorim la următorul flagship Samsung

În fiecare an, Samsung se bazează pe seria Galaxy Note pentru a prezenta ultimele sale noutăți în materie de telefonie mobilă. Cu ocazia prezentării seriilor Galaxy Note anterioare, gigantul tec a introdus, printre altele mai multe camere foto sau Samsung Dex. Invariabil, seria Note dă tonul pentru telefoanele mobile Samsung din următoarele 12 luni, o parte din aceste tehnologii vor ajunge la modelele ulterioare. De la Galaxy Note 20 ne dorim și mai multe funcții.

Samsung Galaxy Note 20, care se așteaptă să ajungă în august, nu trebuie și nu va fi mai prejos de o serie de alte telefoane high-end lansate în acest an. Au fost multe telefoane premium lansate anul acesta, cum ar fi LG V60, Motorola Edge Plus, OnePlus 8 Pro și Galaxy S20. Toate au adus o serie de funcții avansate pentru telefoanele de astăzi, inclusiv ecrane de 120Hz și camere cu super-zoom. În timp ce Samsung conduce plutonul la nivel global, seria Note 20 trebuie să aducă și ea ceva nou. Asta înseamnă că Galaxy Note 20 va trebui să vină cu ceva mai mult din ce există pe piață astăzi pentru a ține steagul sus.

Ca de obicei sunt unele lucruri pe care le-am dori să le vedem pe viitoare serie Samsung Galaxy Note 20. Mai jos, prin intermediul colegilor noștri de la AndroidAuthority, vă prezentăm cinci noutăți ce dorim să le găsim pe seria Note 20.

1. Mărimea dispozitivului să fie ținută sub control

Nu e nevoie ca Samsung să exagereze cu mărimea seriei Note, considerată cândva phablet! Anul trecut Samsung a recunoscut că nu tuturor le place un telefon mare. Pentru prima dată, seria Note 10 a venit în două dimensiuni: Galaxy Note 10+ de 6,8 inch și Galaxy Note 10 de 6,3 inch. Acesta din urmă le-a oferit oamenilor o opțiune mai decentă de ceea ce poate fi numită telefon mobil. Această strategie a avut sens, până când Samsung a venit la seria S cu un smartphone Galaxy S20 Ultra uriaș. Ultra are un ecran de 6,9 ​​inch și mulți (inclusiv noi) au considerat o astfel de diagonală exagerată. Sperăm că Samsung își va impune unele restricții și nu vom depăși bariera de 7 inch cu seria Note 20.

Numele Note vine de la de la posibilitatea de a scrie și nota diferite notițe pe ecranul smartphone-ului. Seria Note este orientată în principal către un stilou S Pen și ecrane mari. Toate modelele sunt livrate cu S Pen și încorporează un digitalizator sensibil la presiune.

Pe baza ultimelor zvonuri, este puțin probabil să vedem un Galaxy Note 20 Ultra. În acest moment, Galaxy Note 20+ este prevăzut cu un ecran de 6,87 inch, iar Note 20 va avea un ecran de 6,42 inch. În timp ce ambele ecrane sunt mari, sperăm ca Samsung speră să păstreze marginile cât mai subțiri fără a crește exagerat diagonal ecranului.

2. Camere foto: nu vrem mai mult decât atât, dar să funcționeze bine

Seria Samsung Galaxy S20 și, în special, Ultra au demonstrat că este ușor să duci lucrurile mai departe. Nu numai că modulul camerei S20 Ultra este extrem de masiv, dar caracteristicile camerei în sine au fost pur și simplu extraordinare.

Piesa centrală a camerei pe S20 Ultra a fost zoom-ul de 100x, numit Space Zoom. A fost realizat datorită unui mix de optică și digital a unui senzor cu un număr mare de pixeli. Orice dincolo de zoom-ul de 10x a fost aproape inutilizabil. Acest lucru pur și simplu nu este justificat sau necesar pentru un smartphone modern. Sigur, vrem să vedem un zoom optic de 3x și 5x și poate un zoom hibrid de 10x care arată bine. Dar, orice altceva în acest moment este excesiv și o pierdere de tehnologii. Mai bine ar fi să vedem cea mai bună cameră secundară (cu unghi larg) ca însoțitoare a camerei principale.

Mai important, ar fi ca Samsung să ne asigure că toate camerele foto de pe Galaxy Note 20 funcționează perfect. Samsung Galaxy S20 Ultra a avut probleme care încă sunt în rezolvare.

O rezolvare simplă este adesea cea mai bună abordare, chiar și atunci când trebuie vândut un smartphone-pilot. Trebuie respectate camerele standard, ultra-largi și cele cu teleobiectiv, care oferă rezultate și oamenii vor fi fericiți. Trebuie lăsate șmecheriile în domeniul foto la celelalte firme.

3. O nouă rată de actualizare a ecranului

Este timpul ca seria Note 20 să adopte o rată de actualizare și mai rapidă. Samsung a oferit de mult timp ecrane Quad HD+ în seria Note. Aceste Super AMOLED-uri bogate în pixeli sunt cele mai bune la ora actuală de pe piață. Seria Note 10 are rata de actualizare standard de 60Hz. Aceasta înseamnă că ecranul se reîmprospătează de 60 de ori pe secundă. Începând cu telefoane de jocuri precum ROG Phone din 2018 și mai târziu modele concurente de la OnePlus și chiar Google, producătorii de telefoane au sărit la afișaje de 90Hz și chiar 120Hz. Seria Galaxy S20 oferă rate de actualizare de 120Hz.

Viteza mai rapidă oferă o experiență mult mai lină pe ecran, în special atunci când vine vorba de mișcare, panoramare și zoom. Ecranele de 120Hz pe care le-am văzut în acest an sunt pur și simplu delicioase. Galaxy Note 20 trebuie să sară direct la 120Hz, dacă nu la 144Hz sau mai mare. Acest lucru ar face Galaxy Note 20 un telefon de jocuri inegalabil.

4. Prețuri mai mici, o doleanță a fanilor Note de mai mult timp

Vă rugăm, Samsung, faceți ca Galaxy Note 20 să fie accesibil! Cele trei telefoane Galaxy S20 au costat la lansare 1.000 de euro, 1.200 și 1.400 de euro, cu opțiuni de până la 1.599€. Aceste prețuri nu sunt pentru toată lumea! Samsung este adesea criticat pentru acest lucru.

Din păcate, nu știm dacă Samsung nu aude sau chiar nu poate! Este greu să introduci un dispozitiv nou care are mai multă tehnologie decât predecesorii săi și să coste mai puțin. Cu siguranță prețul va depăși 1.000 de euro, dar sperăm ca modelul mai mare să nu depășească 1.400 de euro. Vânzările sub așteptări ale seriei Galaxy S20, parțial și din cauza COVID-19, ar fi trebuit să deschidă ochii companiei Samsung. Acestea costă de multe ori mai mult decât un laptop.

5. Ceva nemaivăzut: un Galaxy Note care se pliază

Lumea așteaptă o continuare a pliabilului Samsung Galaxy Fold de anul trecut. Dar Samsung a rămas nemișcat în această privință până acum. Samsung ar putea îmbina liniile Note și Fold pentru a realiza un smartphone Galaxy Note care se pliază. Dar, toate zvonurile atât pentru Galaxy Note 20, cât și pentru Galaxy Fold 2 arată că acestea preiau factorul de formă de la precedentele telefoane. Dar, parcă ne dorim un smartphone Galaxy Note care se pliază. Acum Samsung are experiența și tehnologiile necesare pentru acest lucru. Să fie oare prea devreme?

Dar foarte serios, gândiți-vă la un Galaxy Note cu un tip de pliere combinat. O ediție Galaxy Note 20 Fold, sau un alt nume ar putea fi găsit de Samsung pentru un astfel de smartphone. Ar putea fi dispozitivul suprem, cu un ecran uluitor, multitasking fără egal și mai mult spațiu pentru productivitate. O astfel de fiară s-ar putea transforma într-o paradigmă de calcul mobil complet nouă. Sigur, ne și speriem puțin, ar putea costa poate peste 2.000 de euro, dar s-ar putea să merite. Poate ar trebui să ne trezim din vis, dar visele se adeveresc de multe ori!

Stiri

Samsung Galaxy A52s: au apărut primele specificații și culorile

Samsung va oferi hardware-ului viitorului Galaxy A52 un upgrade major în comparație cu Galaxy A52 actual. Acest lucru este evident dintr-o apariție...

Încărcător Samsung de 65W certificat de UL (Demko)

La începutul acestei luni, se zvonea că Samsung aduce suport de încărcare de 65W pentru toate modelele Galaxy S22. Acest lucru ar...

Samsung este al treilea cel mai mare producător de baterii din lume

În afară de smartphone-uri, tablete, televizoare, dispozitive portabile, chipset-uri, afișaje și alte produse electronice de larg consum, Samsung produce și baterii pentru...

Colaborare Samsung – CJ ENM pentru un studio de producție cu The Wall

Samsung a anunțat un parteneriat cu CJ ENM, cea mai importantă companie din Asia de divertisment și stil de viață. CJ ENM...

Imagini oficiale de marketing cu Samsung Galaxy Z Flip 3

Știm sigur că Samsung va aduce pe piață două smartphone-uri noi cu afișaj pliabil pe 11 august. Unul dintre ele este Samsung...

Galaxy Z Fold 2 primește patch-ul de securitate din iulie 2021

Samsung a lansat în cele din urmă actualizarea de securitate din iulie 2021 pentru Galaxy Z Fold 2. Compania începuse să lanseze...

Cele mai bune aplicații Music & Video pentru Galaxy Watch 3, Active & Active 2

Ceasurile inteligente Samsung au memorie încorporată de 4GB pentru stocarea imaginilor, fișierelor și melodiilor audio și video. Da, puteți salva mai mult...