Seria Galaxy Note 20 primește actualizarea din august

168
Seria Galaxy Note 20 primeste actualizarea de securitate din august
Sursă foto: SamMobile

Samsung are una dintre cele mai bune politici de actualizare de pe piață, acum cu actualizări de Android timp de patru ani și actualizări de securitate cinci ani. În acest fel Samsung încercă să-și mențină dispozitivele actualizate în mod constant, îmbunătățindu-le performanța, securitatea și oferind diferite optimizări. Acum gigantul tech a lansat actualizarea de securitate din august pentru seria Galaxy Note 20.

Seria Samsung Galaxy Note 20 primește actualizarea din august în întreaga lume, potrivit site-ului olandez SamMobile. Au început să primească actualizarea versiunile blocate de operator și deblocate ale celor două smartphone-uri. Actualizarea a fost lansată și în Europa, deci în scurt timp o vor primi și posesorii acestor telefoane din România.

Actualizarea din august lansată la nivel global pentru seria Galaxy Note 20

Cea mai recentă actualizare de software pentru Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra vine cu versiunea de firmware N98xxXXU4FVGA pe diverse piețe din Asia, Europa și America de Sud. Actualizarea este disponibilă și în Australia. În China și Hong Kong, seria Galaxy Note 20 este actualizată cu versiunea de firmware N98x0ZSS3FVG6.

Actualizarea remediază zeci de vulnerabilități de confidențialitate și securitate, inclusiv cele legate de scurgerile de adrese MAC, Samsung DeX, Samsung Knox și controlul necorespunzător al accesului. Actualizarea pentru seria Galaxy Note 20 vine destul de târziu în această lună. Vă reamintim că seria Galaxy Note 10 a primit deja această actualizare încă de le începutul lunii august.

O adresă MAC (Media Access Control – Controlul Accesului Media) este denumită uneori adresă hardware sau fizică. Este o adresă alfanumerică unică, de 12 caractere, utilizată pentru a identifica dispozitivele electronice individuale dintr-o rețea.

Samsung a lansat seria Galaxy Note 20 în august 2020 cu Android 10 și One UI 2.5 la bord. Câteva luni mai târziu, au primit actualizarea la Android 11 și interfața Samsung One UI 3.0. La începutul acestui an, Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra au primit Android 12 și One UI 4.0. Vor primi încă o actualizare a sistemului de operare Android în viitor și actualizări de securitate cu un an mai mult.

Dacă sunteți proprietar de Galaxy Note 20 sau Note 20 Ultra trebuie să primiți o notificare că actualizarea este disponibilă. În același timp, dacă nu ați primit actualizarea, puteți verifica dacă a ajuns cumva navigând la Setări -> Actualizare software și, dacă este acolo, apăsați Descărcare și instalare.