Actualizarea din august lansată pentru seria Galaxy Note 10

244
Actualizarea din august lansata pentru seria Galaxy Note 10
Sursa foto: androidheadlines.com

Samsung lansează rapid corecția de securitate Android din august 2022 pe dispozitivele sale eligibile. Lansată pentru prima dată în seria Galaxy S22 săptămâna trecută, compania a lansat deja cea mai recentă actualizare de securitate pentru multe alte smartphone-uri. Corecția de securitate a ajuns la seriile Galaxy S21, Galaxy S20 și Galaxy Note 20, la Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Mai mult, acum și seria Galaxy Note 10 primește noua actualizare.

SMR (Security Maintenance Release) din august pentru seria Galaxy Note 10 se lansează în prezent pentru utilizatorii din Elveția. Actualizarea vine cu versiunea de firmware N97*FXXU8HVGA și aduce îmbunătățiri obișnuite ale stabilității sistemului. Nu există funcții noi sau modificări pentru utilizatori. Actualizarea va ajunge în scurt timp la nivel global.

Cu toate acestea, cel mai recent patch de securitate are multe despre care să vorbim când vine vorba de remedierea vulnerabilităților. Începând cu vulnerabilitățile sistemului de operare Android, SMR din august corectează 24 dintre acestea, potrivit AndroidHeadlines. Aceste remedieri provin de la Google, producătorul de Android etichetând o problemă ca fiind critică. Identificat de tracker-ul CVE-2022-20345, este o defecțiune a sistemului Android care a permis executarea codului de la distanță prin Bluetooth.

Seria Galaxy Note 10 primește actualizarea din august 2022

În plus, Samsung a corectat 31 de probleme Samsung Vulnerabilities and Exposures (SVE) luna aceasta. Aceste probleme afectează doar produsele companiei coreene, inclusiv smartphone-urile și tabletele. SVE-urile corectate luna aceasta au vizat componentele de bază ale dispozitivului, cum ar fi Samsung DeX, NFC, Bluetooth, Wi-Fi, Knox VPN și Smart View. Compania a etichetat câteva dintre acestea drept probleme critice, dar nu știm dacă acestea se regăsesc și pe seria Galaxy Note 10. Samsung dă explicații doar la modul general. Vedeți pe I❤️Samsung recenzia noastră la seria Galaxy Note 10!

Samsung Smart View este o caracteristică care vă permite să oglindiți conținutul dispozitivului dvs. Samsung direct pe un televizor intelligent sau PC. Funcția Smart View funcționează și cu alte televizoare cum ar fi LG, Sharp, Philips și Sony.

Samsung Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+ au fost lansate în august 2019 cu Android 9 Pie. Cele două telefoane au primit deja cele trei actualizări majore ale sistemului de operare Android pe care Samsung le-a promis – Android 10, Android 11 și Android 12. Acestea nu vor mai primi actualizări majore de caracteristici. Chiar și actualizările de securitate vor veni mai rar în viitor.

Dacă utilizați oricare model din seria Galaxy Note 10 în Elveția, aceste remedieri sunt acum lansate. Utilizatorii din alte regiuni, inclusiv SUA, vor primi, de asemenea, cea mai recentă actualizare de securitate în curând. Ca de obicei, veți fi anunțat de telefon odată ce pachetul OTA (over the air) devine disponibil pentru dvs. De asemenea, puteți verifica manual actualizările din aplicația Setări.