Seria Galaxy Note 20 primește actualizarea din septembrie în SUA

220
seria Galaxy Note 20
Sursa foto: via SamMobile.com

În ultima săptămână a lunii septembrie 2022, Samsung a lansat actualizarea de securitate din septembrie 2022 pentru seria Galaxy Note 20. Ambele modele, Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra au primit această actualizare. Actualizarea a fost lansată atunci pentru versiunile internaționale ale celor două smartphone-uri. Acum, actualizarea a fost lansată și pentru versiunile de telefon blocate în rețea din SUA.

Versiunile blocate de operatorii de telefonie mobilă din SUA ale seriei Galaxy Note 20 au început să primească noua actualizare de software. Actualizarea are versiunea de firmware la N98xUSQU3FVI5 și aduce corecția de securitate din septembrie 2022. Conform jurnalului de modificări Samsung, nu au fost adăugate funcții noi cu această actualizare. Potrivit Noticiasmoviles, noul software îmbunătățește confidențialitatea, securitatea și stabilitatea smartphone-urilor.

Seria Galaxy Note 20 primește actualizarea de securitate din septembrie

Seria Galaxy Note 20 din SUA primește cam târziu actualizarea de securitate din septembrie. Samsung a lansat deja patch-ul din octombrie pentru unele smartphone-uri Galaxy S din SUA, inclusiv seria Galaxy S22 și seria Galaxy S21. Trebuie să spunem că mulți fani Galaxy Note oftează după această serie, Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra vor fi în scurt timp foarte căutate și de ….colecționari.

Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra a fost lansate în august 2020 cu sistemul de operare Android 10. A fost anunțată alături de Samsung Galaxy Z Fold 2, Galaxy Watch 3, Galaxy Buds Live și seria Samsung Galaxy Tab S7. A fost ultima serie clasică Galaxy Note, Samsung a renunțat la modelele Note în favoarea telefoanelor pliabile.

Android OS a fost oferit inițial de Andy Rubin companiei Samsung. La întâlnirea cu directorii Samsung aceștia au râs de Andy Rubin când le-a prezentat sistemul de operare Android. La scurt timp Android a fost cumpărat de Google.

Seria Galaxy Note 20 a primit deja actualizarea la Android 12 și One UI 4.0. Apoi au primit ambele și interfața Samsung One UI 4.1. Anul viitor Galaxy Note 20 și Samsung Galaxy Note 20 Ultra vor primi Android 13 și interfața aferentă. Seria Galaxy Note 20 se află în prezent în programul lunar de actualizare de securitate al Samsung și poate fi trecută la actualizări trimestriale anul viitor.

Patch-ul de securitate din septembrie 2022 remediază peste 24 de vulnerabilități de confidențialitate și securitate. Dacă sunteți utilizator al unui smartphone din seria Galaxy Note 20, model blocat în rețea în SUA, acum puteți descărca și instala noul software. Mergeți la SetăriActualizare softwareDescărcare și instalare.