Seria Galaxy Note 20 bate toate recordurile ca precomenzi în Regatul Unit

836
seria Galaxy Note 20
Sursa foto: via SamMobile.com

Samsung Galaxy Note 20 și Note 20 Ultra au ajuns la vânzare în Marea Britanie în data de 21 august. După prezentarea din 2 august și o perioadă de pre-comenzi care a durat de la lansare și până în 21 august se pare că noua serie cu S Pen a evoluat admirabil.

Seria Samsung Galaxy Note 20 a înregistrat o creștere incredibilă a numărului de precomenzi în Marea Britanie. În comparație cu seria precedentă Galaxy Note 10, noua serie a avut cu 49% mai multe. Cu toate acestea, Samsung nu spune cum sunt distribuite aceste vânzări între Note 20 și Note 20 Ultra.

Galaxy Note 20 în UK cu un preț de pornire de 849£

Opțiunea de culoare Mystic Bronze a avut cea mai mare cerere din seria Note 20, potrivit Samsung UK. 46% din unitățile Galaxy Note 20 / Note 20 Ultra vândute au venit în această culoare! Samsung nu a spus ce procente din celelalte culori au fost vândute. Galaxy Note 20 este disponibil în Marea Britanie în Mystic Bronze, Mystic Green și Mystic Grey, în timp ce Note 20 Ultra vine în Mystic Bronze, Mystic Black și Mystic White. Este un fapt interesant, deoarece Galaxy Watch 3 și Buds Live Mystic Bronze au adunat, de asemenea, cea mai mare cantitate de comenzi. Culoarea bronzului Samsung a prins foarte bune la cumpărători.

Conform SamMobile, Samsung UK nu a dezvăluit care dintre cele două modele Galaxy Note 20 a avut mai mult succes. Acesta ar fi fost un detaliu foarte interesant de știut, având în vedere diferențele dintre modelul Galaxy Note 20 și Note 20 Ultra. Dar, indiferent care, aceasta este o veste minunată pentru Samsung UK și mai ales pentru Samsung în general.

Simbolul monedei britanice £ este derivat din cuvântul latin libra, (liră). Banca Angliei emite și bancnote numite „gigant” și „titan”. Un gigant are milion de lire sterline, iar un titan este  de o sută de milioane de lire sterline. Acestea sunt folosite numai în cadrul sistemului bancar.

Note 20 este disponibil în UK în variante 4G și 5G, cu 256GB de stocare pentru 849£, respectiv 949£. Note 20 Ultra este disponibil cu 256GB și 512GB memorie internă pentru 1.179 și 1.279 lire sterline. Cumpărătorii pot economisi până la 400 GBP din prețul total tranzacționând un dispozitiv eligibil. Telefoanele pot fi achiziționate de la Samsung.com și de la partenerii de retail ai companiei din UK.